Mr Nicks is de allround band die uitblinkt in de verschillende muziekstijlen die zij kunnen spelen. Ze spelen onder andere jazzy popliedjes, dampende soul en verrassende covers in een funky jasje! Zo kan deze band sfeervolle achtergrondmuziek verzorgen, maar een swingend feest met herkenbare covers is ook mogelijk.

Met meer dan 120 optredens per jaar is Mr Nicks een graag geziene gast bij feesten en partijen, maar is ze ook huisband bij verschillende restaurants en het Holland Casino. Nick (zang en piano) laat zich door diverse professionele (conservatorium geschoolde) muzikanten begeleiden. De band past zich in sfeer en volume aan bij uw wensen. U kunt zelf kiezen of u een hele avond jazzy liedjes van ons verwacht om uw diner muzikaal aan te kleden of juist dansbare funky nummers om heerlijk op los te gaan. Combinaties zijn uiteraard mogelijk!

Om maximaal aan uw wensen te voldoen kunt ook kiezen in welke formatie u Nick boekt. Een duo met zang, piano en een blazer is erg geschikt voor een relaxte lounge sfeer, een drummer en een bassist er aan toegevoegd staan garant voor een swingend feest! Er is dus altijd een match te maken tussen de band en uw feest of evenement.

Kortom, zoekt u een professionele band die vol passie zeer diverse nummers van oa John Legend, The Eagles of Stevie Wonder in een jazzy of funky jasje giet? Dan is dit de perfecte band voor uw feest! Wilt u zich laten verrassen door originele versies van nummers uit allerlei genres die opeens verbazingwekkend jazzy klinken maar toch herkenbaar blijven? Dan is Mr Nicks een goede keuze!