Allround DJ

DJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.

4,6 uit 5 sterren
€ 895 - € 1995
Allround DJ boeken
dj boeken
dj huren
feest dj boeken
ijHOHXVgaA
nyHh Y
tUINLaPjXw
ZwWaGqBYis
Allround DJ boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Allround DJ
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Onze Allround DJ Show wordt verzorgd door de allround DJ. De show is een compleet pakket van een attente allround DJ, professionele DJ-, geluidsapparatuur én een mooie lichtshow! De DJ is door een klein team van onze DJ's in te vullen. Zo kunnen we altijd beschikbaarheid garanderen. Al onze DJ's zijn professioneel en leveren gegarandeerd kwaliteit bij hun optredens.

Allround DJ boeken bij Evenses

100% tevredenheids-garantie
Evenses heeft een team van top DJ’s in dienst, welke allen ervaring hebben opgedaan op honderden feesten, als bruiloft DJ en bedrijfsevenementen. Alle DJ’s beschikken over veel DJ ervaring die ze hebben opgedaan op bruiloften, festivals, bedrijfsfeesten en in bekende Nederlandse clubs. De DJ’s zijn door ons persoonlijk geselecteerd op ervaring, uitstraling en creativiteit. Wij werken met een jong team van nette, attente en professionele DJ’s. Omdat wij met een goed team van DJ’s werken, kunnen wij garanderen dat de DJ Show altijd doorgaat.

DJ boeken met compleet pakket aan licht, geluid en DJ-apparatuur:

Mocht het nog niet op de locatie aanwezig zijn dan kunt u de DJ show bijboeken. De Luxe DJ Show bevat alle benodigde apparatuur. Wij verzorgen voor u: professionele DJ-apparatuur, een stijlvolle DJ booth, voldoende geluidstechniek en een mooie lichtshow. Door onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels op veel Nederlandse feestlocaties een DJ Show verzorgd. Van een chic kasteel tot aan een kleinschalig thuisfeest en van een partycentrum tot aan een rondvaartboot. Door onze flexibiliteit kunnen wij de DJ Show zo aanpassen in grootte dat wij altijd een goede show kunnen verzorgen, passend bij de eisen van de feestlocatie en volledig in lijn met uw wensen.

DJ Show uitbreiden: Uiteraard kunnen wij voor u de DJ Show uitbreiden met leuke extra’s, zoals; een saxofonist, zangeres, percussionist en/of een verlichte disco dansvloer. Wij denken graag met u mee welke set-up het beste aansluit bij uw wensen en de feestlocatie.

Uw wensen staan centraal:

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de muziek volledig in lijn is met uw wensen. U krijgt bij de boeking natuurlijk de mogelijkheid om door te geven welke genres en nummers u wel én niet wenst. Hoe u de opbouw van de avond graag wilt en alle andere bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld een openingsdans. Onze DJ’s hebben standaard een zeer divers repertoire met zo’n 10.000 titels tot hun beschikking. Hierdoor zijn alle stijlen mogelijk: van heerlijke dance tot Nederlandstalige meezingers en van rauwe soul tot aan swingende disco en (dance)classics.

Nog meer uitbreidingsmogelijkheden:

U kunt onze Luxe DJ Show uitbreiden naar uw wensen en voorkeuren. Denk hierbij aan een upgrade naar de Exclusieve DJ Show, een verlichte dansvloer oFf leuke videobeelden. Een live-muzikant die met de DJ meespeelt is ook mogelijk: wat dacht u van een funky saxofonist, stijlvolle violist, trendy harpist, gezellige zanger(es) of een opzwepende percussionist!

Allround DJ?

Zou u graag een Allround DJ willen boeken voor uw festival, bedrijfsevenement of heeft u nog vragen? Neem dan eens contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag met uw vragen!

Bij Evenses kunt u:

Repertoire Allround DJ

Genres

Rock
Blues
Pop
Jazz
Dance
Soul
House
Kerst / Sinterklaas
Disco
Latin
31 Beoordelingen
4,6 uit 5 sterren
Liselot en Rob Zwerts
4 uit 5 sterren
Het was een top avond! Alles is goed verlopen en de dj heeft het super goed gedaan! Lieve jongen en hij draaide precies wat we wilde horen! Dank jullie wel daarvoor, speciaal de dj natuurlijk! Groetjes Liselot en Rob
Ralf en Priscilla Zuiderhoek
5 uit 5 sterren
Jullie hartstikke bedankt voor het verzorgen van het entertainment bij ons feest! Wat was het een geslaagde avond! Een superfeest! We hebben heel veel complimenten gekregen over de dj en saxofonist. Met vriendelijke groet, Ralf en Priscilla
Marc Grootsman
4 uit 5 sterren
Ik was heel tevreden over de DJ Show. Vriendelijk, correct en er werd ingespeeld op mijn wensen. Ik kan dit van harte aanbevelen en de DJ heeft mede ertoe bijgedragen dat het feest een groot succes was! Groeten Marc
Luke Metsmans
4 uit 5 sterren
DJ Maximuss hebben wij geboekt, en het was een super avond. Wij hebben met z\'n alle genoten en veel positieve reacties gehad van de gasten!

Vergelijkbare acts

Bruiloft DJ

Bruiloft DJ

4 Beoordelingen

Professionele bruiloft show met onze DJ, geschikt voor elke soort bruiloft.

€ 795 - € 1510
DJ J-Lynne

DJ J-Lynne

3 Beoordelingen

Zin in een evenement vol soulhouse, discohouse, deephouse, techhouse en techno. Boek J-Lynne!

€ 750 - € 1650
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.