Bertus & Jaapie

Deze toverende broertjes maken elk kind aan het lachen

€ 995 - € 1890
Bertus & Jaapie 1boekenjpg.jpg
OkdC NHs
uafFvqmmus
Bertus & Jaapie kinderfeest boeken
Bertus & Jaapie huren
Meet and greet Bertus en Jaapie boeken
Bertus & Jaapie feest boeken
Bertus & jaapie sinterklaasfeest
Bertus & Jaapie 1boekenjpg.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Bertus & Jaapie
Starttijd:  
Eindtijd:  

Deze olijke broertjes reizen het hele land door. Vol met humor en grappen vermaken zij hun publiek. En dat is niet alles, Bertus & Jaapie kunnen toveren. Hun show tovert dan ook een lach op ieders gezicht. Tesamen maken zij van elk feest een knalfeest om nooit meer te vergeten.

Bertus & Jaapie zijn vooral bekend van hun optredens in Toverland. Zij hebben al meer dan 150x mogen optreden in dit attractiepark. Daarnaast doen zij vele theatershows en optredens door heel Nederland en België om alle kinderen een lach op hun gezicht te brengen.

Tijdens een Bertus & Jaapie optreden zullen er allerlei grappen en grollen uitgehaald worden, verder zal de nodige hoeveelheid magie en muziek een grote rol spelen. In de show krijgen de broertjes te maken met een onverwacht belletje. En dat net terwijl zij bezig waren met het organiseren van een heel groots feest.. Kan het feest nu nog wel doorgaan..?

Bertus & Jaapie zijn tevens te boeken als voorprogramma voor Sinterklaas. Samen bereiden zij zich voor op de ontvangst van de Sint. Alles moet er spik en span uitzien als de Sint arriveert. Vele Sinterklaasliedjes zullen worden gezongen en Bertus & Jaapie zorgen voor een mooi cadeau voor de Sint. Nu maar hopen dat Jaapie zijn dolle streken het Sinterklaasfeest niet in de soep laten lopen.. Zal de Sint eigenlijk wel komen dit jaar? Deze hilarische show zit vol humor, interactie en muziek.

Wilt u Bertus & Jaapie nou boeken voor uw kinderfeest, feest of evenement? Vul het formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen per week klaar om u te helpen met de juiste entertainment invulling voor uw gelegenheid.

Vergelijkbare acts

Belgische Betsy

Belgische Betsy

4 Beoordelingen

Ale, deze Belgische boerin is op Hollandse mannenjacht

€ 395 - € 990
LED Dansshow

LED Dansshow

6 Beoordelingen

Een bijzondere dansshow die een LED lichtshow en dans samenbrengt tot een prachtige act.

€ 495 - € 1240
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.