< Terug naar overzicht

Big, Black & Beautiful boeken

Big, Black & Beautiful maken heerlijke soulvolle muziek.
vanaf: 
4 995,-
5

Referenties

"Heeerlijke, soulvolle nummers! Geweldige zangeressen!"
Sharlene
5
"In januari was ik voor het eerst bij een theatervoorstelling van de BBB. Het was super! Zeker voor herhaling vatbaar."
Freddy
4

Big, Black & Beautiful boeken

Big, Black & Beautiful boeken 

 

Big, Black & Beautiful is een zanggroep, bestaande uit Rocq-E Harrell, Lucretia van der Vloot en Michelle David. Big Black & Beautiful is opgericht in 2002 door Bos Theaterproducties. De drie dames zorgen voor veel soul en blazen bij elke show het dak eraf met hun krachtige stemmen.

 

De dames worden gezien als een energieke en krachtige groep, die doet denken aan 'The Supremes' en 'The Emotions'. Ze hebben tot nu toe vier theatervoorstelling op hun naam staan en treden daarnaast regelmatig in het land op. In 2010  geven de dames eenmalig een concert in de Heineken Music Hall. Het concert werd opgedragen aan hun tourmanager Patrick Stephan die vlak voor het concert overleed. In 'Studio 9', een programma van de TROS, zijn de dames te zien samen met Tim Knol. Zij kregen 48 uur de tijd om een nieuw liedje te schrijven en te produceren. Van september 2014 tot en met februari 2015 was de Big, Black & Beautiful voor het laatst te zien in de theaters.

 

Boekingen Big, Black & Beautiful

 

 Wilt u BBB boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en verjaardsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beatwoorden.

Suggesties voor bij deze act

fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer
Champagnetoren huren bruiloft bedrijfsfeest

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren Een indrukwekkende champagnetoren op locatie. Deze eyecatcher is te huren voor ieder feest. 895,-Lees meer
buikdanseres feest evenement dans bruiloft

Buikdanseres

Dansshow

Buikdanseres

DansshowKom in Arabische sferen met deze buikdansshow395,-Lees meer