Blackbird

Blackbird speelt met een geheel eigen kijk het Beatles-repertoire en weet daar keer op keer mee te verrassen. Deze bijzondere samenstelling van muzikanten weet iedere klassieker eigen te maken en geeft zo iedere keer een indrukwekkend optreden. Blackbird is te boeken voor uw feest, evenement en festival.

Vers van het conservatorium, gegrepen door de muziek van the Beatles en gewapend met akoestische basgitaar, richt Florean Kruijswijk Jansen in 2014 Blackbird op. Dit trio bevat naast hem pianist Thijmen Schoute en zangeres Britt Teeling.

De band kijkt op een eigen, frisse wijze naar het bekende repertoire van The Beatles. Blackbird houdt zich niet bezig met sentimenten over the Stones, jeugdliefdes of de wederopbouw, maar richt zich op de ware muzikale aard van the Beatles. Door het akoestisch spelen zonder drums of gitaar, daagt Blackbird zichzelf en haar publiek uit de muziek van the Beatles op een nieuwe manier te bekijken. Blackbird gelooft dat juist door de muziek verder te ontwikkelen de ware schoonheid hiervan nóg beter zichtbaar wordt!

Blackbird boeken voor uw feest, festival of evenement? Vraag een offerte aan via de website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan 24 uur per dag, zeven dagen per week. We denken graag met u mee!