< Terug naar overzicht

Boris boeken

Het talent Boris, bekend als de winnaar van Idols II.
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Wat een stemgeluid, zowel jazz als soul klinken bijna perfect bij Boris!"
Gwen de Smit
4
"Heel knap hoe hij zich herpakt heeft na die tegenslag, dat is een teken van doorzettingsvermogen!"
Helena van Noort
5
"Niet elk nummer sloeg perse aan, maar dat hoeft ook niet, hij doet waar hij van houdt en dat hoor je terug en dat is toch het allerbelangrijkste!?"
Casper van Straaten
5

Boris boeken

Boris boeken 

 

Boris heeft nu al een prachtige carrière achter de rug, de vier albums die de popzanger uitbracht, eindigden hoog in de charts in binnen- en buitenland. Hij kreeg de kans om samen te werken met supersterren zoals Angie Stone, John Legend, en The Chainsmokers. Boris bleef niet stilstaan, hij vertrok op een tour door Europa, waar hij optrad op grote podia.

 

In 2003 deed Boris me aan Idols II en won deze talentenjacht dan ook. Daarna ging het hard voor de Nederlandse zanger, zijn eerste single 'When You Think Of Me', opmerkelijk was dat hij al platina was voordat hij überhaupt verkrijgbaar was. Het nummer stond 3 weken lang op nummer 1 en werd 80.000 keer verkocht. In 2005 werd Boris genomineerd voor een Edison in de categorie 'Beste Zanger'. In juli 2006 bracht Boris zijn tweede album 'Holy Pleasure' uit. Ook trad Boris op bij verschillende grote evenementen zoals Noorderslag en North Sea Jazz. Tevens ontving hij dat jaar nog een Edison voor zijn tweede album. Begin 2016 neemt Boris een korte pauze om zich vervolgens weer te herpakken en eind 2016 een nieuw nummer uit te brengen. 

 

Boekingen Boris

 

Wilt u Boris boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of evenement? Deze bekende zanger is via Evenses te huren voor uw verjaardag en feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van de bekende zanger Boris. 

Anderen bekeken ook

marco borsato boeken

Marco Borsato boeken

Bekende zangers

Marco Borsato boeken

Bekende zangersMarco Borsato is een echte Hollandse held met hits als 'Rood' en 'Vrij zijn' 2999,-Lees meer
glennis grace boeken 0

Glennis Grace boeken

Bekende zangeressen

Glennis Grace boeken

Bekende zangeressenGlennis Grace één van de beste zangeressen die ons land rijk is!2999,-Lees meer
Raffaella boeken bruiloft

Raffaëla Paton boeken

Bekende zangeressen, Talentenshow artiesten

Raffaëla Paton boeken

Bekende zangeressen, Talentenshow artiestenIedereen kent haar wel van de derde editie Idols, Raffaëla Paton!2999,-Lees meer
Boekingen Dennis van Aarssen

Dennis van Aarssen boeken

Bekende zangers, Talentenshow artiesten

Dennis van Aarssen boeken

Bekende zangers, Talentenshow artiestenDennis van Aarssen, de winnaar van TVOH 2019! Boek hem voor uw gelegenheid! 2999,-Lees meer