De Bossa Nova Band bestaat uit drie muzikanten, een zangeres, toetsenist en gitarist. Zij verzorgen op uw feest, bruiloft of jubileum Braziliaanse muziek van de hoogste kwaliteit. Boek deze band voor uw receptie, borrel of diner.

Deze drie muzikanten vormen al jaren de Bossa Nova Band, die zich specialiseren in Braziliaanse muziek. De band kan meer dan 60 Braziliaanse covers spelen. Verder spelen zij niet alleen latin muziek, maar ook pop en jazzmuziek. De zangeres heeft Portugees bloed en dit merk je meteen! Aan haar zang en manier van optreden, zij straalt het echt uit.

De zangeres is conservatorium afgestudeerd en heeft in Nederland en Brazilië masterclasses gevolgd. De muzikanten die haar begeleiden zijn echte professionals met jarenlange ervaring. De band speelt veel orginele liedjes, maar ook latin songs en zwoele lounge covers van bekende nummers. Zij spelen deze nummers dan in slow bossa nova, smooth latin jazz, samba of bossa ballad. Verder heeft de band ook een uitgebreid Kerst repertoire. De band is indien gewenst ook uit te breiden met ee 4e muzikant. Wij horen graag waar uw voorkeur naar uitgaat.

Deze Braziliaanse lounge band verzorgt heerlijke tropische achtergrondmuziek tijdens uw receptie, borrel of diner. Bekijk de demo's en mocht u nog vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar om u te helpen met het vinden van het perfecte entertainment voor uw gelegenheid.

Wilt u liever een kleinere formatie? Dan is het Bossa Nova duo een mooi alternatief. Klik hier voor meer informatie.