< Terug naar overzicht

Brownie Dutch boeken

Deze charmante man heeft altijd een pak aan en een zonnebril op, zo ook op uw feest!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Toffe show!"
Mika
4
"Leuke interactie, dankjewel voor je optreden"
Mick Heeren
4
"Top avond gehad, dankzij Brownie! Thanks."
Daan de Jonge
4

Brownie Dutch boeken

Brownie Dutch boeken 

 

Brownie Dutch, ook wel bekend als de man die altijd zijn zonnebril op heeft. De echte naam van Brownie is Ranaldo Dennis Remy van Tuil. Brownie Dutch is al sinds zijn tienerleven bezig met rappen. Na zijn middelbare schoolperiode ging hij studeren aan de Herman Brood Academie, waar veel bekende artiesten hebben gestudeerd. 

 

De carriere van Brownie Dutch begon in 2006 als student producer. Zijn eerste project bestond uit productiewerk voor Darryl, Sjaak, Yes-R, Keizer en Touzani. Tijdens DWDD maakt Nedelrand kennis met zijn liefde voor soul muziek, hij zingt daar het nummer 'A change is gonna come' van Sam Cooke. Naast produceren, acteren en zingen ontwikkelt Brownie zich steeds meer op televisie. Zo ziet het publiek hem al bij 'Ali B op volle toeren' en 'De Invasie'. Maar dat wordt alleen maar meer als hij besluit om coach te worden bij X Factor. Zijn enthousiasme motiveert mensen en dat blijkt. Bij The Voice of Holland nam Brownie wederom de rol van coach voor zijn rekening. In 2014 komt zijn eerste solo single 'Stupid kind of lover' uit, deze eindigt op nummer 3 in de iTunes single top 100. Brownie wil zich met dit soort muziek onderscheiden, omdat er tegenwoordig voornamelijk spraken is van elektronische muziek. 

 

Boekingen Brownie Dutch

 

Wilt u Brownie Dutch boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Deze act is bij Evenses te huren voor uw opening en trouwfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Brownie dutch. 

Anderen bekeken ook

ali b boeken feest festival

Ali B boeken

Bekende Urban artiesten

Ali B boeken

Bekende Urban artiestenDe bekende rapper Ali B bekend van hits als 'Rampeneren' en 'Wat zou je doen'!2999,-Lees meer
yes r boeken feest evenement

Yes-R boeken

Bekende Urban artiesten

Yes-R boeken

Bekende Urban artiestenRapper, entertainer, presentator, acteur, deze veelzijdige man is natuurlijk Yes-R!2645,-Lees meer
Lil Kleine boeken feest

Lil Kleine boeken

Bekende Urban artiesten

Lil Kleine boeken

Bekende Urban artiestenLil Kleine de rapper die uw feest hoe dan ook onvergetelijk maakt2999,-Lees meer
zanger brace boeken festival

Zanger Brace boeken

Bekende zangers, Bekende Urban artiesten, Talentenshow artiesten

Zanger Brace boeken

Bekende zangers, Bekende Urban artiesten, Talentenshow artiestenBrace weet uw hart te veroveren door zijn prachtige stem!2095,-Lees meer