Brownie Dutch boeken

Brownie Dutch, ook wel bekend als de man die altijd zijn zonnebril op heeft. De echte naam van Brownie is Ranaldo Dennis Remy van Tuil. Brownie Dutch is al sinds zijn tienerleven bezig met rappen. Na zijn middelbare schoolperiode ging hij studeren aan de Herman Brood Academie, waar veel bekende artiesten hebben gestudeerd.

De carriere van Brownie Dutch begon in 2006 als student producer. Zijn eerste project bestond uit productiewerk voor Darryl, Sjaak, Yes-R, Keizer en Touzani. Tijdens DWDD maakt Nedelrand kennis met zijn liefde voor soul muziek, hij zingt daar het nummer 'A change is gonna come' van Sam Cooke. Naast produceren, acteren en zingen ontwikkelt Brownie zich steeds meer op televisie. Zo ziet het publiek hem al bij 'Ali B op volle toeren' en 'De Invasie'. Maar dat wordt alleen maar meer als hij besluit om coach te worden bij X Factor. Zijn enthousiasme motiveert mensen en dat blijkt. Bij The Voice of Holland nam Brownie wederom de rol van coach voor zijn rekening. In 2014 komt zijn eerste solo single 'Stupid kind of lover' uit, deze eindigt op nummer 3 in de iTunes single top 100. Brownie wil zich met dit soort muziek onderscheiden, omdat er tegenwoordig voornamelijk spraken is van elektronische muziek.

Boekingen Brownie Dutch

Wilt u Brownie Dutch boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Deze act is bij Evenses te huren voor uw opening en trouwfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Brownie dutch.