< Terug naar overzicht

Clarence Milton Bekker boeken

Clarence Milton Bekker zet met zijn soulvolle stem de tent op zijn kop!
vanaf: 
3 245,-
5

Referenties

"'Ik heb Clarence Milton Bekker bij De Wereld Draait Door het nummer Try A Litte Tenderness zien zingen, en ik was gelijk verkocht. Wat een sympathieke man met een geweldige stem die je echt in vervoering brengt'"
Barry van der Ploeg
5
"'Clarence heeft een geweldig verhaal achter zijn muziek zitten. Erg ontroerend. Deze man ademt soul. Een enorme aanrader'"
Melissa de Jongh
0
"'Wij hebben CB zien spelen op Holland Got Soul. Een heerlijk groovy optreden vol soul. Dit is een van de grondleggers van de soul in Nederland in mijn ogen. Ronduit geweldig'"
André van Kampen
4

Clarence Milton Bekker boeken

Clarence Milton Bekker boeken

 

Clarence Milton Bekker staat ook wel bekend onder de naam CB milton. Hij werd geboren op 11 april 1968 in Suriname. Clarence is voornamelijk bekend van zijn hits 'Send Me An Angel' en 'It's A Loving Thing'. Clarence is een Nederlandse zanger en rapper. 
 

Zijn bijzondere stemgeluid blijft niemand onopgemerkt en trekt vooral de aandacht van Mark Johnson uit Los Angeles. Clarence heeft mogen werken met de allerbeste producers die o.a. verantwoordelijk zijn voor de hits van Beyonce, Whitney Houston, Stevie Wonder, Marvin Gaye, The Four Tops, en vele, vele anderen. In februari 2012 wordt het album OLD SOUL wereldwijd gereleased en tourt hij de wereld over met de band “Playing For Change” Clarence, een man met een verhaal. Zijn muziek heeft hem altijd kracht gegeven om te overleven en een doel te bereiken: Het veroveren van de wereld met zijn stem, met zijn energie, met zijn ziel.  De stem neemt je mee, of je wilt of niet, geen ontkomen aan. Clarence neemt je mee in zijn muziek, in zijn verhaal, vol emotie en met energie. 

 

Boekingen Clarence Milton Bekker 

 

Wilt u Clarence Milton Bekker boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement en festival? Deze act is via Evenses te huren voor uw jubileum en feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer