Rotterdam

Rotterdam de Maasstad! Rotterdam is dé havenstad in Nederland, het ligt gelegen in het westen van Nederland, in de provincie Zuid-Holland. Rotterdam ligt aan de Nieuwe Maas, één van de rivieren die in de delta gevormd wordt door de Rijn en de Maas. Rotterdam staat natuurlijk bekend om zijn evenementen, Rotterdam is namelijk al meerdere malen uitgeroepen tot evenementenstad van Nederland. Het uitgaans-leven in Rotterdam is ook erg groot, zo telt Rotterdam vele cafés die te vinden zijn rond het Stadhuisplein, de Oude Haven, de Witte de Withstraat en het Schouwburgplein. Lees meer

Onze topaanbevelingen

Bekijk ons aanbod aan bands en dj's in Rotterdam

 

 

Boek uw DJ, Band of Artiest bij Evenses, wij helpen u graag!

 

Het uitgaansleven wordt in Rotterdam bepaald door de Rotterdamse mentaliteit, Rotterdammers sluiten niet graag minnelijke schikking, Rotterdammers doen namelijk, zoals ze zelf zeggen alles goed. Rotterdammers weten hoe je een leuke gezellige avond moet hebben, zo staan ze bekend om hun Biergarten, een tuin, houten banken met bier en worst van de grill. Ook is The Suïcide Club erg bekend onder de Rotterdammers, hier beleef je exclusiviteit en glamour, hier heb je als gast dan ook een membership voor nodig. Als u nou helemaal gek bent van house- en techno weten de Rotterdammers dan ook hoe ze de Berlijnse sfeer van een underground feest moeten overbrengen aan gasten, namelijk de technoclub Toffler, deze bevindt zich ondergronds in een oude metrotunnel. Wilt u zelf een leuk evenement organiseren in Rotterdam en bent u opzoek naar een geschikte band, dj of artiest hievoor? Wij hebben een ruim aanbod van professionele artiesten.

Als u opzoek bent naar eventuele invullingen van uw evenement, zoals fotografen, een hostess of leuke fotohokjes, dat verzorgen wij ook. 

 

Als u interesse heeft in het boeken of huren van () artiesten, band, , duoact of show voor uw evenement in Rotterdam? Evenses biedt een ruim assortiment, neem gerust contact met ons op wij staan u graag te woord. Het is ook altijd mogelijk om een geheel vrijblijvende offerte op te vragen voor uw evenement in Rotterdam. 

 

Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig