Interactie met hun publiek, plezier en veel verzoekjes! Coverband 'Say Cheese' is een relatief kleine band met een groots repertoire. De band houdt ervan om veel interactie met het publiek te hebben. Hierbij kunnen veel verzoekjes worden aangevraagd. De band weet zo op humoristische wijze uw gasten een geweldige avond met een interactief muzikaal programma te brengen!

De band bestaat uit drie muzikanten die elkaar kennen uit de muziekscene van Tilburg en 's-Hertogenbosch. Eerst speelden zij samen op jam sessies waar veel werd geïmproviseerd naar wens van het aanwezige publiek. Dit werkte zo goed dat zij dit concept hebben uitgewerkt tot de 3 mans formatie 'Say Cheese'.

De coverband bestaat standaard uit een zanger-pianist, zanger-gitarist en een drummer. De act kan ook uitgebreid worden met een bassist en/of saxofonist voor een nóg vollere sound. Een kleinere formatie van een duo met piano-zang en gitaar of piano-zang met drums is ook mogelijk. Ieder optreden van de band is uniek en neemt u mee met muziek vanaf de jaren 50 tot nu. Er wordt door de bandleden alles aan gedaan om u en uw gasten een onvergetelijke gelegenheid te bezorgen.

Deze bijzondere coverband is te huur voor uw bruiloft, jubileum, receptie, feest of diner. ‘Say Cheese’ is te boeken via onze website! Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.