Do boeken

9 keer aangevraagd

Een prachtige zangeres met een nog mooiere stem!

4,7 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
Do boeken voor uw evenement.jpg
hqusardZs
S vpEKGi
evwluG Nbg
udGkgHNlA
ofJKaByBo
Do boeken voor uw evenement.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Do
Starttijd:  
Eindtijd:  

Do boeken

Do, een prachtige Nederlandse dame met het stemgeluid van een engel. Zij zingt zowel Nederlands- als Engels talig de sterren van de hemel. Do is een aanrader te boeken voor intieme gelegenheden zoals uw bruiloft, ceremonie of diner. Ook heeft Do zich meerder malen al bewezen voor groot publiek, zij is zeer breed inzetbaar.

Wie denkt aan Do denkt al snel aan dat vrolijke blonde meisje van ‘Heaven’, luchtige popliedjes en mierzoete ballades. Ogenschijnlijk gaat alles haar voor de wind. Een wereld hit met ‘Heaven’, 1ste album krijgt Platina, Awards in binnen en buitenland, #1 hits ‘Voorbij’ (duet met Marco Borsato) en ‘Hij gelooft in mij’. Al meer dan 10 jaar heeft ze een succesvolle carrière in de muziek. Na haar eerste optreden, in café Old Dutch in Valkenswaard kreeg ze direct een platencontract aangeboden. Ze veranderde haar naam van Dominique van Hulst in Do. In een uitverkocht Ahoy' stond ze zowel in het voorprogramma van 5ive als van Montell Jordan. Rond die tijd verscheen ook haar eerste single Real Good en hoewel de videoclip vrij regelmatig op TMF voorbij kwam, kwam het nummer niet in de hitlijsten terecht.

Boekingen Do

Wilt u Do boeken voor uw evenement, huwelijksfeest of festival? Zangeres Do is via Evenses te huren voor uw bedrijfsfeest en opening. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om uw vragen te beantwoorden over het boeken van zangeres Do.

Repertoire Do

Genres

Pop
Nederlandstalig
3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Mara
5 uit 5 sterren
Engelachtig, zo mooi. Dankje Do!
Heleen
4 uit 5 sterren
Ontzettend mooi gezongen, je hebt een prachtige stem. Zo zacht en zo krachtig tegelijk. Wauw.
Marlies
5 uit 5 sterren
Kippenvel, Do je bent zo'n geweldige zangeres.

Vergelijkbare acts

Sue The Night boeken

Sue The Night boeken

2 Beoordelingen

Laat je meeslepen met dromerige gitaarpartijen en een krachtige stem door Sue The Night!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.