1 filter
Sorteer op: Relevantie
Allround DJ
100% match

Allround DJ

31 Beoordelingen

DJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.

€ 895 - € 1995
Allround DJ Quinten
100% match

Allround DJ Quinten

2 Beoordelingen

Met de spectaculaire Allround DJ Quinten van Hilten kan u dag niet meer stuk!

€ 850 - € 2000
DJ Rotterdam boeken? Bekijk onze DJ's voor op uw feest!
Advies of hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

DJ Rotterdam inhuren voor uw feest

DJ Rotterdam

Wilt u een DJ Rotterdam boeken voor uw feest in Rotterdam? Wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste DJ Rotterdam voor uw personeelsfeest, receptie of borrel, bruiloft, bedrijfsfeest of evenement. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan. Artiestenbureau Evenses heeft een groot aanbod voor een DJ Rotterdam. Ook voor het huwelijk en trouwfeest kunt u bij Evenses allerlei bruiloft DJ Rotterdam huren.

Je kunt bij Evenses een DJ Rotterdam boeken voor elk soort feest of evenement en voor elk budget. Bekende DJ Rotterdamse of lokale DJ Rotterdam, iedereen zal er een feestje van maken en de hele zaal laten springen. Voor een house DJ Rotterdam, party DJ of bekende artiesten bent u bij Evenses aan het goede adres.
DJ Rotterdam is in de afgelopen jaren enorm populair geworden. DJ Rotterdamse zijn zowel nationaal als internationaal zeer succesvol. Staat u op het punt een muziekfestival of evenement te organiseren en wilt u een professionele Rotterdam DJ? Evenses heeft een verscheidenheid aan professionele DJ Rotterdam die u kunt boeken voor uw feest of evenement.

Bekende DJ Rotterdam

DJ Rotterdam zijn de laatste tijd erg populair geworden. Dit is natuurlijk ook te danken aan de internationaal bekende Nederlandse DJ's van onze tijd. U kent vast wel de top Nederlandse DJ's zoals DJ Tiësto, Hardwell, Oliver Heldens, Martin Garrix, Armin van Buuren, Nicky Romero en Afrojack. Hun internationale succes helpt Nederland beschouwen als hét DJ-land in de wereld. DJ is een simpel woord, maar wat betekend het? In het verleden was een DJ of discjockey iemand die vinylplaten, of langspeelplaten (LP's), op een draaitafel gebruikte. Tegenwoordig wordt de producer van elektronische muziek ook wel DJ genoemd. Natuurlijk zijn er ook radio-DJ's die op hun stations samen over muziek kunnen praten. Evenses gaat over professionele DJ's die muziek draaien op uw evenementen. Naast zelfgemaakte tracks draaien DJ Rotterdam ook remixes van bekende nummers. Er zijn veel verschillende soorten DJ Rotterdam op ons platform. Denk aan dance, dubstep, house, popmuziek, rapmuziek, techno, hiphopmuziek en retro- en jazzmuziek.

DJ Rotterdam.jpg

Bedrijfsfeest DJ Rotterdam

Is het binnenkort tijd voor het jubileum van uw bedrijf, en wilt u een bedrijfsfeest geven voor uw personeel? Dan wilt u het feest met uw collega's al te graag vieren natuurlijk. Een DJ Rotterdam maakt van elk bedrijfsfeest een groot succes. Deze DJ Rotterdam kan elk genre spelen dat u maar wilt. Wilt u een specifieke muziek stijl voor uw bedrijfsfeest? Laat het ons weten, wij hebben de DJ Rotterdam voor u.

Bruiloft DJ Rotterdam

De dag van het JA woord geven komt er aan! Zonder een huwelijksfeest zal de bruiloft echter niet compleet zijn. Laat al uw gasten genieten van de muziek van DJ Rotterdam, die zal uw favoriete hits voor u afspelen. Vloeiende overgangen, de beste muziek- en lichtshows, een DJ Rotterdam is de garantie voor het succes van uw bruiloft.

Feest DJ Rotterdam

Bij Evenses hebben wij voor elk soort feest een passende DJ Rotterdam. Organiseert u een tuinfeest? Of wilt u een DJ Rotterdam boeken voor uw dorpsfeest? Wij maken van elke gelegenheid een feest waar uw gasten nog lang herinneringen van zullen hebben.

Festival DJ Rotterdam

In Rotterdam zijn er genoeg festivals, zowel binnen als buiten, overdag of een hele nacht doorhalen. Zonder een DJ uit Rotterdam zou er geen Rotterdam muziekfestival zijn. Rotterdam staat bekend om zijn vele DJ-personages en ze zijn te vinden in elk genre. Wilt u een Rotterdamse DJ boeken voor het festival? Neem dan gerust contact op met Evenses, wij helpen u graag verder.

DJ Rotterdam boeken voor uw evenement?

Zoekt u een Rotterdam DJ voor uw evenement? U kunt geheel kosteloos met ons in contact komen. Wij zullen er voor zorgen dat uw wensen worden gehoord en wij voor u een DJ Rotterdam voor uw event regelen.

  • U kunt bij een van onze DJ Rotterdam een aanvraag indienen, of bellen naar 085 - 792 02 02
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.