Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Zanger Danny
100% match

Zanger Danny

Danny is een echte sfeermaker met zijn vertolking van de Nederlandstalige en Engelstalige hits
Als u op zoek bent naar een echte sfeermaker die voornamelijk nummers zingt die herkenbaar zijn ...
Lees meer

4,8 (5 Beoordelingen)
€ 895 - € 1495
Typical Dutch
100% match

Typical Dutch

Feestzanger en entertainer Typical Dutch weet van elke gelegenheid een feest te maken.
Feestzanger en entertainer Typical Dutch zorgt gegarandeerd voor een spetterende avond en kan ieder soo...
Lees meer

4,7 (5 Beoordelingen)
€ 445 - € 1115
Robert Pater
100% match

Robert Pater

Boek Robert Pater voor uw onvergetelijke avond!
Robert Pater is al sinds zijn jeugd actief betrokken bij het maken van muziek. Robert is een fulltime zanger en heeft veel optredens in het wee...
Lees meer

€ 1995 - € 2495
Jeffrey Heesen
100% match

Jeffrey Heesen

Jeffrey Heesen weet met zijn krachtige stem, iedereen versteld te doen staan.
Wilt u Jeffrey Heesen boeken voor uw feest of festival? Via Evenses kunt Jeffrey Heesen boeken. Vraag een vrijbl...
Lees meer

4,9 (3 Beoordelingen)
prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Dorpsfeest

Maak je onderdeel uit van het organisatiecomité voor het dorpsfeest van komend jaar en zijn jullie erachter gekomen dat wat hulp van buitenaf wel goed van pas zou komen? Was het jaarlijkse feest van jullie dorp vorig jaar een beetje een bummer en ben je vastberaden om er dit jaar wel een knalfeest van te maken? Of komt het lokale dorpsfeest tijdens de Kerstperiode er binnenkort weer aan en denk je erover na om op eigen houtje zelf ook wat voor de gelegenheid te doen? In wat voor situatie je ook zit, zou het boeken van een dorpsfeest niet een ideale oplossing kunnen zijn voor jou?

Het ligt er natuurlijk helemaal aan wat jou rol precies is op het dorpsfeest in kwestie, maar je kan ervan uitgaan dat wij jou kunnen helpen om het evenement dat jij in gedachten hebt realiteit te maken. Of je nou het hele feest zelf gaat organiseren of op een originele manier wil deelnemen aan het komende dorpsfeest, ons maakt het niet uit. Wij staan open voor alle ideëen en suggesties, het ligt er vooral aan wat je zelf wil en hoe wij jou daar het beste bij kunnen helpen.

Is het volgende feest in het dorp, bijvoorbeeld, al grotendeels geregeld, maar zijn jullie als comité nog op zoek naar een paar leuke aanvullingen voor de jongste kinderen? Wij kunnen je helpen met het boeken van verschillende acts, waaronder professionele goochelaars, clowns, en steltenlopers. Lijkt het je wel leuk om een paar dagen op de markt van het dorpsfeest te staan, maar weet je nog niet precies wat je zou verkopen daar? Neem dan eens kijkje naar de verschillende foodtrucks en mobiele eetkraampjes in ons portfolio. Ziet het er alweer allemaal heel goed uit voor volgend jaar, maar ontbreekt er nog wat muziek? Geen paniek, Evenses is één van de meest bekende en betrouwbare partijen wanneer het op het boeken van live acts aankomt.

Daarnaast hebben we ook heel wat ervaring op het gebied van event planning en het organiseren van grootschaligere evenementen, Zo kunnen wij jullie, bijvoorbeeld, helpen met het opzetten van verschillende podia, het installeren van professionele geluids- en lichtinstallaties, en het regelen van hekken en andere items. Mocht je het willen, dan kan je bij ons terecht voor vrijwel alles wat een knallend dorpsfeest nodig heeft. Wij gaan maar al te graag eens rond de tafel met jou om samen te bespreken waar je nood aan hebt en op welke manieren wij jou het beste kunnen helpen.

Het boeken van een dorpsfeest voor de gelegenheid in kwestie hoeft niet ingewikkeld te zijn, maar gezien de vele taken waar je als organisator mee te maken krijgt en het gevarieerde aanbod in Nederland en België is het wel aan te raden om hierbij de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft op het gebied van zulke boekingen. Het ene dorpsfeest is namelijk het andere niet, dat is juist wat dorpsfeesten zo typisch en uniek maakt. Bij Evenses beschikken we over een uitgebreid netwerk van professionele leveranciers met wie wij al jarenlang samenwerken. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat jij het perfecte dorpsfeest kan boeken voor de gelegenheid die jij in gedachten hebt.

Onze bookers en entertainment specialisten zijn zeven dagen per week bereikbaar, zowel via het offerteformulier op onze website als per e-mail of telefoon. Als je eerst zelf eens een kijkje wil nemen, dan kan je met behulp van de zoekmachine op onze website alvast een kijkje nemen naar alle opties voor dorpsfeest van allerlei soorten en maten in ons aanbod. Verder leek het ons, ter inspiratie, ook wel leuk om eens een kijkje te nemen naar enkele wereldberoemde dorpsfeesten en waarom deze evenementen zo succesvol zijn gebleken.

Ter inspiratie: bekende dorpsfeesten

Op veel plekken in Nederland en België vinden jaarlijks dorpsfeesten plaats, en vaak zijn dit hele happenings voor die dorpen. Denk daarbij, bijvoorbeeld, aan Koningsdag in Nederland, wat waarschijnlijk de grootste gelegenheid van het jaar is voor dorpsfeesten. Vergelijkbare feesten en vieringen vinden echter overal ter wereld plaats, van Nederland tot Sydney en van Stockholm tot Kaapstad. Aangezien je erover nadenkt om een dorpsfeest te boeken, zetten we hieronder ter inspiratie enkele van deze dorpsfeesten op een rijtje.

Fête de la Saint-Louis (Sète, Frankrijk)

Het Franse havenstadje Sète viert al sinds het jaar 1666 het tegenwoordig bekende Fête de la Saint-Louis. Het dorpsfeest van dit stadje, dat ook wel het Venetië van de Languedoc-regio wordt genoemd, bestaat uit optochten, pop-up bars, en concerten. Het absolute hoogtepunt voor de locals zijn echter de steekspellen te water waarbij twee mannen op de achterstevens van twee verschillende boten elkaar met een lans het water in proberen te krijgen. Ze wordendaarbij geholpen door een heel team, waardoor het een enorm spektakel wordt.

Sagra dell'Uva (Quartu Sant'Elena, Sardinië, Italië)

De Sagra dell'Uva is eigenlijk slechts één onderdeel van een 10-dagen lang dorpsfeest dat sinds het jaar 1787 jaarlijks wordt gehouden op het Italiaanse eiland Sardinië. De Sagra dell'Uva is de oogst van de druiven aan het einde van de zomer. Op de middelste zaterdag van september verkleden de leden van de wijnproducerende families op het eiland om de nieuwe druivenoogst te vieren. Er wordt een hele optocht van prachtig gedecoreerde karren georganiseerd die een route van ongeveer twee uur aflegt, om en rond het dorp Quartu Sant'Elena. Dit alles wordt vergezeld door een bonte verzameling van straatmuzikanten, mensen die rondlopen met bakken verse druiven, en mensen die cake en andere lekkernijen uitdelen.

Festas do Pereiro (de provincie Ribatejo, Portugal)

In het dorpje Pereiro, op ongeveer 200 kilometer ten noordoosten van Lissabon, vinden ieder jaar de Festas do Pereiro plaats, oftewel de Feesten van Pereiro. Voor deze gelegenheid worden de smalle straatjes van het dorp van top tot teen versierd met papieren bloemetjes. De lokale bevolking brengt op deze manier een eerbetoon aan de beschermheilige van het dorp, zoals dat 's zomers op zoveel plekken in Portugal gebeurt. Qua activiteiten is, onder andere, de optocht van Nossa Senhora da Saude door de met rosemarijn bedekte straten van het dorp zeker het bezichtigen waard, terwijl muziek van lokale artiesten, bier, en bifanas (een soort broodje met vlees) er ook bij bijhoren.

De viering van Hemelvaart (Alonissos, Sporaden, Griekenland)

Alonissos is de hoofdstad van deze Griekse eilandengroep waar Hemelvaart een hele happening is. Het begint met een mis in de ochtend ter ere van de Maagd Maria, maar het echte dorpsfeest breekt pas los aan het begin van de avond, wanneer er een typische lokale bruiloft wordt nagespeeld, compleet met kostuums, lokale snacks, en tsipouro, een brandy van vruchtenpulp. Dit dorpsfeest bestaat, onder andere, uit het bezoek van de getuige bij de bruidegom thuis in het gezelschap van een groep straatmuzikanten, het oppikken van de bruid terwijl zich achter de muzikanten langzaam maar zeker een optocht vormt, en de traditionele maaltijd van lamsvlees met geitensaus. Na het diner beginnen de festiviteiten pas echt, met live muziek, traditioneel dansen, en heel veel wijn, en deze gaan over het algemeen door tot in de vroege uurtjes.

Festival dalmatinskih klapa Omis (Omis, Kroatië)

In het adembenemend mooie middeleeuwse dorp Omis aan de Adriatische kust in Kroatië wordt ieder jaar het Omis Festival of Dalmatian Klapa Singing georganiseerd. Klapa is een hele expressive, lokale manier van acapella zingen die uit meerdere delen bestaat. Tijdens het festival, dat 's zomers plaatsvindt, nemen verschillende groepen het op tegen elkaar door om de zoveel dagen op één van de pleinen van het dorp een voorstelling te geven. Uiteindelijk wordt er uit deze groepen een één winnaar gekozen. Gedurende het hele volksfestival, dat wel een maand kan aanhouden, is er overal ter plekke live muziek te horen, en is het meer dan levendig is alle bars en restaurants in het dorp.

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Als je erover nadenkt om een dorpsfeest te boeken voor de gelegenheid, dan raden we ook om ook contact op te nemen met een partij met ervaring op dit gebied. Bij een entertainmentbureau als Evenses werken we al jarenlang samen met een breed scala aan betrouwbare leveranciers van allerlei diensten en acts die niet misstaan op een hele waaier aan dorpsfeesten. Met onze hulp kan je van het feest van jullie dorp een knallend spektakel maken.

Dorpsfeest of buurtfeest organiseren in uw straat, buurt of regio? Om de kinderen in uw straat een leuke dag te verzorgen, om de mensen in uw straat beter te leren kennen of om een gezellige dag te hebben met de mensen in uw regio? Zit u in de feestcomité van uw dorp en organiseert u een kinderfeest of dorpsfeest? Dan bent u bij Evenses op het juiste adres. We hebben een breed en diep assortiment aan koningsdag entertainment, acts, typetjes, feestbands zoals One Two Trio, bekende artiestenbands of een leuke DJ die u kunt inhuren om van uw themafeest een spektakel te maken.

Zoekt u iets spectaculairs zoals: een vuurshow, dansshow, handpan, optreden, goochelaar of verschillende attracties? Dat is allemaal te regelen bij artiestenbureau Evenses. Ook hebben we verlichte dansvloerenfotohokjes, cocktailbar en verschillende foodtrucks. Alle shows zijn persoonlijk door ons uitgekozen op basis van professionaliteit, kwaliteit en stijl. Om van uw regiofeest of dorpsfeest een succes te maken bent u bij evenses op het juiste adres. Boekingskantoor Evenses is de specialist op entertainment gebied!

Dorpfeest organiseren: huur een band, dj of bekende artiest

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie hebben over de mogelijkheden die we bieden? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. We zullen alles doen wat in onze macht ligt om al uw wensen waar te maken. Bij [Evenses Entertainmen]("Evenses Entertainment")t bent u op de juiste plek voor het boeken van een act voor uw dorpsfeest.Is de artiest beschikbaar?

Het is belangrijk om goed na te gaan of de bekende artiest op de aangegeven datum beschikbaar is. Wij controleren de beschikbaarheid voor u en zullen op basis daarvan een voorstel toesturen. Als wij aangegeven dat de artiest beschikbaar is, zal de optie ook vaststaan. Anders zal het duidelijk aangegeven worden.

Wat zijn de kosten van een bekende artiest?

De prijzen van bekende artiesten lopen enorm uiteen. Voor een semi bekende volkszanger slaagt u voor een bedrag vanaf €1000,-. Bekende artiesten die alleen in Nederland of België bekend zijn kosten tussen de €2000 tot €15000. Artiesten die ook internationale bekend zijn hebben een prijskaartje tussen de €15.000 en €50.000,-. De aller populairste DJ's die wereldwijd grote faam bezitten hebben een vanaf prijs van €100.000,-. Uiteraard zijn er uitzonderingen op deze prijs indeling. Wilt u graag weten welke artiesten u met uw gewenste budget kunt boeken? Wij geven hier u graag onafhankelijk advies over.

Wat is Buma?

Buma (beter bekend als Buma/Stemra) is de auteursrechtenorganisatie die de belangen van artiesten behartigt. Voor het publiekelijk openbare van de artiest zijn/haar nummer komen auteursrecht bij kijken. De prijzen bij Evenses zijn exclusief Buma tarieven. Op besloten gelegenheden zoals verjaardagen en bruiloften worden geen Buma tarieven gehanteerd. Dit is alleen van toepassing als het gaat om openbare evenementen zoals festivals, concerten en bedrijfsfeesten. Op de website van Buma kunt u alles lezen over de tarieven en regelingen betreft de optredens van bekende artiesten. Wij kunnen de Buma kosten afhandeling voor u regelen.

Hoe wordt de techniek geregeld?

De meeste bekende artiesten treden op door middel van een tape-act. Dat houdt in dat er geen muzikanten aanwezig zijn. Elke artiest heeft een technische rider die van tevoren gedeeld wordt om te controleren of er aan de eisen kan worden voldaan. Hier staat precies in wat de bekende artiest nodig heeft om op te kunnen treden.

Wat is een rider?

Een rider is een document waarin de wensen en eisen van een artiest zijn vastgelegd. Vooral bekende artiesten hebben vaak een aantal wensen, zoals een eigen kleedkamer, een bepaald aantal flessen drank, een maaltijd enzovoorts. Naast deze 'hospitality rider' hebben artiesten vaak ook een 'technische rider' In deze rider staat bijvoorbeeld welke speakers, ingangen en monitoren gewenst zijn. In veel gevallen neemt de geluidsman van de artiest dit zelf mee. Ook kan hij bij uw beschikbare geluidsset inprikken. Op de technische ridder kunt u zien of uw geluidsset voldoet aan de eisen van de artiest. Als u hier geen verstand van heeft. Geen probleem, we helpen u hier graag bij!

Hoe werkt promotie na het boeken van een artiest?

Mocht u een bekende artiest geboekt hebben dan kan het zijn dat deze gepromoot wordt op sociale media. Dit kan door middel van de presskit. U kunt deze voorafgaand bij ons opvragen om te zorgen dat er rechtenvrije foto's gebruikt worden.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar