< Terug naar overzicht

Goochelaar Brecht

Deze goochelaar en mentalist is een magische toevoeging op uw feest, bruiloft of verjaardag
vanaf: 
495,-
5

Referenties

"Op aanraden van kennissen deze goochelaar geboekt en wat zijn wij blij dat wij dat gedaan hebben!"
Cynthia Bruggel
5
"Al jaren in de ban van magie en goochelaars, dus hij was de perfecte toevoeging op mijn verjaardag"
Levi
5
"Wat een mooie show! Nog steeds aan het nagenieten"
Kees
5
"Wij hebben goochelaar Brecht geboekt en dit optreden werd zeer positief onthaald. De one-to one interactie was echt top! Dit is een aanrader voor elk bedrijf die een leuke animatie wil! Zeer vriendelijke medewerkers, vlotte service, duidelijke informatie. "
Marlies (Politiezone AMOW)
4

Goochelaar Brecht

Goochelaar Brecht is een goochelaar en mentalist die een magische show verzorgt voor u en uw gasten. Hij is te boeken voor uw verjaardag, jubileum, dinershow of feest. Deze artiest heeft een ware gave om u compleet versteld te laten staan, leuk voor uw bruiloft of evenement.

 

Sinds dat hij klein is, is Goochelaar Brecht in de ban van magie en goocheltrucs. Op school liet hij zijn eerste trucs zien en had hij zijn eerste voorstelling. Toen hij wat ouder was, was hij ook lid van een goochelclub. Hier leerde hij de geheimen van het goochelen echt kennen. Nadat hij zich volledig ging focussen op het goochelen, mocht hij shows geven op cruiseschepen. Hij verzorgde daar verschillende centrale goochel- en mentalisme shows. Hij heeft opgetreden door heel Europa, Afrika en het Verre Oosten. Hier kwam hij in contact met andere top - goochelaars. Na zijn avontuur op de cruiseschepen, trad hij op in diverse hotels en clubs door heel Spanje. Goochelaar Brecht heeft ook televisie ervaring opgedaan door mee te doen aan Belgium's Got Talent, Medialaan achter de schermen en Mindmasters Live. Bij de laatste show werd hij begeleid door de mentalist Uri Geller.

 

Goochelaar Brecht doet tafel goochelen en geeft shows, waaronder ook centrale mentalisme shows. Zijn goochelshows en mentalisme shows kan hij ook als podiumshows doen. Wilt u Goochelaar Brecht boeken voor uw feest, bruiloft of jubileum? Dit is mogelijk bij evenementenbureau Evenses. Leuk voor het verjaardagsfeestje van uw kind of als verrassing voor uw gasten op uw bedrijfsfeest of diner. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem gerust contact met ons op. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Suggesties voor bij deze act

dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
coverband boeken feest 1

Say Cheese

Coverband, Pop duo

Say Cheese

Coverband, Pop duoEen kleine coverband met een groots repertoire. De band verzorgt een interactieve show.995,-Lees meer
fotohokje huren evenement 0

Photobooth LED

Fotohokje

Photobooth LED

FotohokjeDe mooiste herinneringen aan uw evenement!495,-Lees meer
Fotografie met magneten inhuren

Magneten Fotografie

Fotograaf

Magneten Fotografie

FotograafGepersonaliseerde foto magneten als het perfecte aandenken op uw feest, nu te huren bij Evenses345,-Lees meer