Colourful Jamm boeken

Colourful Jamm, is zoals de naam al een beetje verraadt de band die kleur geeft aan uw gelegenheid. Deze 5 getalenteerde muzikanten zorgen met hun eigen unieke sound voor een muzikale tropische verrassing voor alle gasten. Bent u op zoek naar een enthousiaste en muzikaal kleurrijke band voor uw gelegenheid? Colourful Jamm is bij Evenses te boeken.

Boekingen van Colourful Jamm

In 2018 besloten de 5 mannen hun muzikaliteit te bundelen en een band op te richten. Dit bleek meteen een voltreffer te zijn. Met hun gedeelde passie voor muziek in combinatie met de kennis, ervaring en creativiteit hebben zij een breed repertoire. Het repertoire bestaande uit onder andere Reggae, Salsa, Merengue, Bachata, Soca, Dance, Soul, POP, R&B en Nederlandstalig hits als Leef van Andre Hazes Jr. Elk nummer wordt in een colourful jasje gestoken. Naast hun onderscheidende sound, zijn ze ook zeer flexibel. Of ze nu op een (groot) podium staan of in een wat knussere setting, Colourful Jamm maakt van elke gelegenheid een succes.

Deze enthousiaste coverband is te huur voor uw bruiloft, jubileum, receptie, feest of diner. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.