• coulerful jamn boeken
 • band boeken
coulerful jamn boeken
qrGOTEzc
QDfwRJMgG
dYNtGdec
oQydQRfBc
RwJRMPeiV
GxwsYCv c
oGPbCTgGYk

Colourful Jamm

€ 1950 - € 2250
5 (2 Beoordelingen)

Over Colourful Jamm

Colourful Jamm band

Colourful Jamm, is zoals de naam al een beetje verraadt is de band die kleur geeft aan uw gelegenheid en zit vol entertainment, muzikaliteit en gezelligheid. Deze 6 getalenteerde muzikanten zorgen met hun eigen unieke sound voor een muzikale tropische verrassing voor alle gasten. Bent u op zoek naar een enthousiaste en muzikaal kleurrijke band voor uw gelegenheid? Deze band bestaande uit een drummer, bassist, gitarist, percussionist en twee vocalisten zijn een gegarandeerd succes. Colourful Jamm is bij Evenses te boeken.

Colourful Jamm carrière

In 2018 besloten ze hun muzikaliteit te bundelen en een band op te richten. Dit bleek meteen een voltreffer te zijn. Met hun gedeelde passie voor muziek in combinatie met de kennis, ervaring en creativiteit hebben zij een breed repertoire. Het repertoire bestaande uit onder andere Reggae, Salsa, Merengue, Bachata, Soca, Dance, Soul, POP, R&B en Nederlandstalig hits als Leef van Andre Hazes Jr.

Deze band neemt het publiek mee met hun aanwezigheid en geven hiermee een ultieme beleving door middel van hun interactie met het publiek. De gasten waar deze band eemn optreden voor verzorgt krijgen een inclusieve show waarin iedereen wordt meegenomen. in de Colourful Jamm - beleving. Een optreden van swingende vocalisten en percussionist, dansende gitaristen tot een opgang makende Djembe speler die met het publiek danst.

Elk nummer wordt in een colourful jasje gestoken. Naast hun onderscheidende sound, zijn ze ook zeer flexibel voor een vrij groot publiek. Of ze nu op een (groot) podium staan of in een wat knussere setting, Colourful Jamm maakt van elke gelegenheid een succes. De sound van Colourful Jamm kenmerkt zich vooral door de tropische- en westerse pop invloeden waar de djmebé en conga klanken niet meer in weg te denken zijn. Voor een nog meer tropische beleving is er een mogelijkheid om hierbij zelfs een saxofonist bij te voegen. Voor de westerse popelementen neemt colourful Jamm je mee met pakkende en herkenbare melodieën en de klanken van een akoestisch gitaar.

IT'S A COLOURFUL JAMM THING

Colourful Jamm boeken

Wilt u Colourful Jamm boeken? Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de artiest zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verrassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij Evenses kunt u

Dus wilt u Colourful Jamm boeken en bent u benieuwd hoe dat in zijn werking gaat? Wij nemen via de mail en telefonisch contact met u op. Wij leggen u alles naderhand uit en geven u de informatie die nodig is om jouw dag te laten slagen. Vooral als u Colourful Jamm geboekt heeft. Wij willen alles zo soepel en makkelijk laten verlopen.

Colourful Jamm boeken of huren en heeft u nog andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 020-260004, stuur ons een e-mail naar info@evenses.com of gebruik het online-contactformulier.

Ontvang de beschikbaarheid van Colourful Jamm
Starttijd
8 keer aangevraagd
Categorie:
Genres:

Repertoire Colourful Jamm

Nummers

. Love never felt so good - Micheal Jackson
24K magic - Bruno Mars
Ai se eu pego - Michel Telo
All my children - Jeremy Garcia
All my life - KC Jojo
All of me - John Legend
Back at one - Brian Mcnight
Billy jean - Micheal Jackson
Bobolist - Era
Boogie wonderland - Earth wind and fire
Can’t stop the feeling - Justin Timberlake
Careless whisper - Orquesta La Palabra
Carolina - Eddy Herera
Celebration - Kool & The Gang
Cheerleader - Omi
Could you be loved - Bob Marley
Culpami - Jeon
Danza Kuduro - Don omar
Darte un beso - Prince Royce
Despacito - Luis Fonsi
Disco inferno - The Trammps
Don’t stop till you get enough - Micheal Jackson
Dura - Daddy Yankee
Dushi bida - Jeon
Echame la culpa - Luis Fonsi
End of the road - Boys 2 men
Feeling hot hot - The Merrymen
Felices los 4 - Maluma
Get lucky - Daft Punk
Habri bo brasa - Claudius Phillips
Halado - Jeon
Havana - Camola Cabello
Hotel California - Marc Anthony
I feel good - James Brown
I shot the sheriff - Bob Marley
I wish - Stevie Wonder
If I ain’t got you - Alicia Keys
If I ain’t got you - Belgische zangerses boeken
Isn’t she lovely - Stevie Wonder
Jamming - Bob Marley
Jeruzalem - Trafassi
La Billirubina - Juan Luis Guerra
La gozadera - Gente de Zona
La travesia - Juan Luis Guerra
Let it be - Tito Nieves
Let’s get it on - James Brown
Master blaster - Bob Marley
Me emborrache - Grupo Extra
Mi gente - J Balvin
Mijn baby - Jayh Jawson
No woman no cry - Bob Marley
Omarm - Blof
Parijs - Kenny B
Perfect - Ed Sheeran
Rock with you - Micheal Jackson
September - Earth wind and Fire
Shape of you - Ed Sheeran
So sick - Ne yo
Stand by me - Prince Royce
Suavemente - Elvis Crespo
The way you make me feel - Micheal Jackson
Thinking out loud - Ed Sheeran
Treasure - Bruno Mars
Tu amor me hace bien - Marc Anthony
Turn me on - Kelvin Little
Turn yor lights down - Bob Marley
Uptown funk - Bruno Mars
Valerie - Amy Whinehouse
Valio la Peña - Marc Anthony
Vivir me vida - Mars Anthony
Waves - Mr Probz
When I was your men - Bruno Mars
Wine and kotch - Charly Black
Witti visie - Iwan Esseboom
Worth it - Jeremy Garcia
X - J Balvin
Yo no se manana - Luis Enrique
Zoukla la sel miskaman - Kassav

2 Beoordelingen
5 (2 Beoordelingen)

Auky
Contact verliep super goed. De gemaakte afspraken verliepen ook goed, werd zelf langer gespeeld vanwege de gezelligheid. De gasten waren zeer enthousiast en wij hebben genoten. De band maakt hun promotie zeker waar
Greta
Bedankt voor het optreden! Wij hebben genoten van jullie muzikale vermaak hopelijk tot snel!

FAQ

Wat kost het om een band te boeken?

Als richtlijn kunt u deze prijzen aanhouden voor live bands.

Kosten bands:

€0        - €500             Hobby band
€500    - €1000           Kleine band
€1000 - €2000            Semi - professionele band
€2000 - €3000            Professionele band
€3000 - €5000            Premium Band
€5000 en hoger          Bekende band

De exacte prijs van het boeken van een live band hangt af van meerdere factoren. Onder andere van de kwaliteit van de live band, de bekendheid van de band, de grootte van de  live band, de duur dat de band live dient te spelen, de benodigde geluidstechniek en ook de reisafstand. Gezamenlijk bepaalt dit de uiteindelijk totaal prijs van het boeken van de band.

Welke nummers spelen live bands op een bruiloft?

De bands hebben een repertoire van nummers waaruit ze spelen. Veelal staan ze open voor suggesties en verzoeknummers. Wel is het prettig om deze ruim voor de boeking aan te geven. Op de avond zelf kunnen verzoeknummers ten koste gaan van de opbouw van de set en daardoor het plezier van de gasten. Als een verzoeknummer niet in het repertoire staat dan zijn verscheidene bands bereid 1 of 2 nummers in te studeren.

Hoe lang speelt een live band?

Een standaard optreden bestaat uit 3 sets van 45 minuten. Dit wordt verdeeld over een tijdsduur van 3 – 3,5 uur. Kortere optredens zijn ook mogelijk. De maximale speelduur van de meeste live bands is 4 sets van 40 minuten. Dit kan verdeeld worden over een tijdsduur van 4 tot 5 uur.

Houdt de band pauzes?

Om het optreden op een prettige, professionele en enthousiaste manier uit te kunnen voeren dient de band af en toe te pauzeren. Een optreden tot 1 uur wordt standaard uitgevoerd zonder pauzes. Bij langere optredens kan u er vanuit gaan dat er per uur c.a. 15 minuten wordt gepauzeerd.

Wat gebeurd er in de pauzes van de band?

In de pauzes zorgt de band voor sfeervolle muziek welke zij afspelen over hun geluidsinstallatie. De muziek is uiteraard in lijn met de muziek die tijdens het optreden wordt gespeeld. Sommige bands komen met een DJ, deze zullen dan de muziek verzorgen. Uiteraard kan u ook een DJ voor in de pauzes bij alle live bands bij boeken.

Hoe lang duurt het opbouwen van de coverband?

De opbouw van bands duurt bij 3 a 4 koppige bands c.a. 45 minuten. Bij grotere bands duurt dit 1 tot 1,5 uur. De hoeveelheid apparatuur passen wij altijd aan aan de groepsgrootte. Is de groep erg groot (meer dan 175 personen), dan zal de opbouwtijd ook langer zijn.

Hoe lang van tevoren staat de band klaar?

De live band staat standaard 30 minuten voorafgaand aan het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en is gesoundchecked. Het is ook mogelijk om af te spreken dat de live band eerder van tevoren startklaar staat. De bandleden zijn natuurlijk dan meer tijd aan de opdracht kwijt, daarom zullen zij een vergoeding voor deze wachttijd rekenen.

Heeft de live band een podium nodig?

Meestal heeft een band geen podium nodig. Vaak kunnen ze op een vrij gedeelte in de zaal spelen als dit niet verhoogd is. Afhangende van de zaalindeling en het aantal mensen dat aanwezig is kan een podium wel een toegevoegde waarde zijn. Zo zijn de muzikanten beter zichtbaar voor het publiek. Live bands die wel vaak een podium verlangen zijn premium bands en bekende bands. Heeft u nog overige vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen over het boeken van een live band. Band boekingen maken elk feest geslaagd.

Wat is een coverband?

Een coverband is een muziekgroep die bekende nummers speelt die oorspronkelijk zijn opgenomen door andere artiesten. In tegenstelling tot originele bands, die eigen muziek creëren en uitvoeren, richt een coverband zich op het spelen van bekende muziek uit verschillende genres en tijdperken. Het doel van een coverband is om het publiek te vermaken en hen te laten genieten van bekende muziek, door deze nummers nauwkeurig na te spelen en soms ook op te leuken met eigen interpretaties.

Coverbands kunnen worden ingehuurd voor verschillende soorten evenementen, waaronder feesten, festivals, bedrijfsfeesten, huwelijken en andere speciale gelegenheden.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

coulerful jamn boeken Colourful Jamm
€ 1950 - € 2250
5 (2 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar