• Act boeken
 • dansende zeemeermin boeken
 • Echte zeemeermin act
 • Echte zeemeermin voor feest
Act boeken
dansende zeemeermin boeken
Echte zeemeermin act
Echte zeemeermin voor feest

De Dansende Zeemeermin

€ 495 - € 1995
4,5 (8 Beoordelingen)

Over De Dansende Zeemeermin

Wil je je evenement, aquarium of advertentie een wonderlijk en magisch tintje geven? Huur dan De Dansende Zeemeermin in! Een echte zeemeermin is een onvergetelijke ervaring voor zowel een jong als oud publiek. Of het nu onder water of 'op het droge' is, deze Dansende Zeemeermin geeft een betoverend optreden, en ze heeft veel podiummogelijkheden te bieden. Deze zeemeermin is een van de weinige zeemeerminnen in Nederland en België die volledig verzekerd is. Ook heeft ze een freedivebrevet. Huur De Dansende Zeemeermin in om je festival, bruiloft, bedrijfsopening of ander soort evenement magisch te maken!


De Diversiteit van de Dansende Zeemeermin Staarten!

De Dansende Zeemeermin heeft vier verschillende, prachtige staarten waar u als opdrachtgever uit kunt kiezen. Uiteraard heeft ze ook schelpentopjes en andere accessoires voor een complete look! Bovendien is ze bedreven in onderwatermake-up.

Echte zeemeermin 2.jpeg

Mogelijke acts:

Act 1: Een spetterend welkom! De Dansende Zeemeermin zit op haar grote roze schelp, op een barkruk of ergens anders op. Staan is ook mogelijk. Ze deelt bijvoorbeeld drankjes uit aan de gasten. Gasten kunnen met haar op de foto. Grote bellen blazen behoort ook tot de mogelijkheden.

Act 2: Betoverende aerial moon show. Zoekt u een onvergetelijke show in de lucht? De maan geeft een magisch gevoel. De Dansende Zeemeermin bezit een unieke, handgemaakte aerial moon waarmee ze sprookjesachtige shows opvoert. In deze witte, glinsterende maan geeft ze een show als zeemeermin of juist in een feeëriek jurkje. Gecombineerd met haar lange, maneschijnachtige haar geeft dit het gevoel van een maanfee.

Voor deze act heeft de locatie een sterk en veilig ophangpunt nodig. De aerial moon, hangt ze daar zelf aan op met haar eigen kabels. Dit kan zowel binnen als buiten, soms zelfs aan een boom. Wanneer een boom de wens is doet zij vooraf een boominspectie. Neem contact op met ons voor technisch overleg.

Een aerial hoop behoort ook tot de mogelijkheden als u liever een hoepel wilt in plaats van een maan.

Act 3: De flowende zeemeermin. Dit is erg geschikt voor een 'droog' optreden. Op het podium laat de Dansende Zeemeermin haar kunsten zien. Ze danst sierlijk met Isis Wings. Ze laat een korte staf zweven om zich heen; hoe doet ze dat toch? Ze manipuleert het element water met een prachtige sluierpoi.

De Dansende Zeemeermin beheerst vier flowarts: Isis Wings, Leviwand, Poi en Pixelwhip. Ze heeft een prachtige, blauwe sluierpoi, waarmee het net lijkt alsof ze het element water beheerst. Haar Leviwand heeft een ledmogelijkheid met allerlei kleuren, wat heel gaaf is in het donker. Ook Isis Wings, Poi en pixelwhip zijn beschikbaar met de optie led.

Act 4: Zeemeerminonderwatershow. Wilt u een spectaculaire show in uw grote aquarium, een mobiele duiktank of natuurwater? Een echte, zwemmende zeemeermin is een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Deze Dansende Zeemeermin biedt spectaculair onderwater entertainment. Ze heeft een freedivebrevet en kan haar adem statisch ruim 4 minuten inhouden. Zij kan zwemmen als een echte zeemeermin in het aquarium van bijvoorbeeld een dierenpark tussen de vissen. Ze blaast bubbelringen en bubbelhartjes naar het publiek. Gasten kunnen met haar op de foto via het raam.

Geen aquarium of zwemwater voor handen? Geen probleem! U kunt namelijk een mobiele duiktank huren. Een mobiele duiktank heeft ramen en is ongeveer zo groot als een caravan. De zeemeermin kent hier verscheidene goede adressen voor.

Act 5: Onderwateracrobatiek. Met een jurk of body voert deze onderwateracrobaat stunts uit onderwater, eventueel met aquatic moon of aquatic hoop. Aquatic moon en hoop zijn disciplines die ze zelf heeft bedacht en zijn dus helemaal uniek.

Dit kan in een groot aquarium of in een in te huren mobiele duiktank. Een mobiele duiktank heeft ramen en is ongeveer zo groot als een caravan. De onderwateracrobaat kent hier verscheidene goede adressen voor.

De Dansende Zeemeermin boeken?

Wilt u De Dansende Zeemeermin boeken voor uw evenement of feest? Leuk voor het verjaardagsfeestje van uw kind of als verrassing voor uw gasten op uw bedrijfsfeest of diner. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Bij Evenses kunt u:


Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, daarom werken wij alleen maar met professionele acts. De Dansende Zeemeermin boekingen zorgen altijd voor veel plezier. Ook staan de De Dansende Zeemeermin boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Op zoek naar een andere act?

Bij Evenses hebben we niet alleen De Dansende Zeemeermin, ook hebben wij een groot assortiment aan allemaal verschillende Dragqueen acts, Acrobaten en Typetjes. Waar u ook naar op zoek bent, bij ons kunt u de juiste act boeken voor uw persoonlijke evenement.

Ontvang de beschikbaarheid van De Dansende Zeemeermin
Starttijd
10 keer aangevraagd

8 Beoordelingen
4,5 (8 Beoordelingen)

Nienke van Veritas
Wat een geweldige show! Het was het hoogtepunt van ons festival. de dansende zeemeermin maakte indruk op iedereen en had veel interactie via de ramen. Wij kregen ook na het festival alleen maar positieve feedback over haar.
William van AquaVite
Bij binnenkomst werden onze gasten aangenaam verrast en verwelkomd door de prachtige en enthousiaste zeemeermin. Tijdens het diner liet ze ons indrukwekkende kunsten zien op het podium, we hadden niet verwacht dat het zó leuk zou zijn. De afsluiter met de zeemeermin in de aerial moon was spectaculair. Iedereen vond het prachtig!
Filip van LemurVision
De Dansende Zeemeermin communiceert helder en prettig voor, tijdens en na een shoot. Ze kan lang haar adem inhouden, diep duiken en voelt zich duidelijk heel prettig in het water. Haar zilveren staart is een ware eyecatcher.
Joyce van buurgroep
De Dansende Zeemeermin was ingehuurd om met kinderen op de foto te gaan en voor te lezen. Dat deed ze, en meer: alle kinderen vonden haar kapsel mooi en wilden hetzelfde kapsel. De Dansende Zeemeermin is onvermoeibaar bezig geweest met haarvlechten.
+ bekijk alle reviews

FAQ

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Act boeken De Dansende Zeemeermin
€ 495 - € 1995
4,5 (8 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar