• De Film Mæstro boeken
De Film Mæstro boeken
fcYVnHNll
RsOUeskuo
o znyrwpKg
EOATCiGI
vWvkk P OU

Videograaf Bren/de Film Mæstro

€ 2175 - € 3480
4,7 (11 Beoordelingen)

Over Videograaf Bren/de Film Mæstro

De Film Mæstro is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige videoproducties aan klanten die op zoek zijn naar een unieke en professionele draai.


Waarom De Film Mæstro?

Met de beschikking over professioneel materiaal, zoals een professionele drone, kan De Film Mæstro prachtige beelden vastleggen die een extra dimensie geven aan jouw video. Deze drone wordt op een professionele en veilige manier gebruikt, zodat de beelden vanuit verschillende hoeken en hoogtes kunnen worden vastgelegd.

Soorten video's

De videograaf heeft veel ervaring in het vak en is in staat om verschillende soorten videoproducties te leveren, zoals bedrijfsvideo's, promotievideo's, eventvideo's en meer. De Film Mæstro zorgt voor een persoonlijke aanpak en is in staat om de wensen van de klant om te zetten in een hoogwaardige videoproductie die aansluit bij hun behoeften en doelen.

Wie is De Film Mæstro?

Als je op zoek bent naar een professionele videograaf om jouw speciale gelegenheid vast te leggen, dan ben je bij De Film Mæstro aan het juiste adres. Hij is gespecialiseerd in het creëren van adembenemende videobeelden voor verschillende evenementen zoals bruiloften, bedrijfsevenementen en meer. Ons doel is om elk moment van jouw evenement vast te leggen op een manier die het verhaal vertelt en de emoties van de dag weergeeft.

Jarenlange ervaring

Als je een videograaf wilt inhuren voor jouw evenement, is het belangrijk om te kiezen voor iemand met de juiste ervaring en vaardigheden om het beste resultaat te krijgen. Met De Film Mæstro hebben we jarenlange ervaring in het vastleggen van evenementen en het creëren van hoogwaardige videoproducties van verschillende reizen in het buitenland. Hij werkt met professionele apparatuur en zijn video's spreken voor zich dat hij veel ervaring heeft met het schieten van adembenemende beelden.

Alle details vastgelegd

Als je hem als videograaf inhuurt, bijvoorbeeld bij een bruiloft, zorgen we ervoor dat we alles tot in detail vastleggen. We zorgen ervoor dat we de juiste hoeken en shots hebben om de emoties en gebeurtenissen vast te leggen die de dag speciaal maken. Van het vastleggen van de ceremonie tot het vastleggen van de kleine details van de dag, we zorgen ervoor dat elk aspect van jouw evenement wordt vastgelegd en vertaald naar een prachtige videoproductie.

Compleet te personalizeren

Door De Film Mæstro als jouw videograaf in te huren, weet je zeker dat je een professionele en betrouwbare service krijgt. We begrijpen dat elk evenement uniek is, en we zorgen ervoor dat we ons aanpassen aan jouw specifieke wensen en behoeften. Of je nu een traditionele of moderne stijl wilt, we hebben de vaardigheden en kennis om jouw visie tot leven te brengen.

Dus als je op zoek bent naar een videograaf om jouw speciale dag vast te leggen op een speciale manier, dan is De Film Mæstro perfect! We staan klaar om jou te helpen en de herinneringen van jouw evenement vast te leggen op een manier die je keer op keer kunt herbeleven.

De Film Mæstro boeken?

Dankzij de jarenlange ervaring en de beschikking over professioneel materiaal is De Film Mæstro in staat om unieke en kwalitatief hoogwaardige videoproducties te leveren. Neem contact op met Evenses voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe zij jouw videoproductie naar een hoger niveau kunnen tillen.

Wilt u De Film Mæstro boeken voor uw gelegenheid? Deze videograaf is via Evenses te boeken voor uw evenement. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten. De Film Mæstro boeken zorgt altijd voor veel plezier, ook staan De Film Mæstro boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Op zoek naar een andere soort entertainment?

Bij Evenses hebben we niet alleen foto en video, ook hebben wij een groot assortiment aan allemaal verschillende Bands, Zangers, Acts, andere Live muziek en meer! Waar u ook naar op zoek bent, bij ons kunt u de juiste Entertainment boeken voor uw persoonlijke evenement.

Ontvang de beschikbaarheid van Videograaf Bren/de Film Mæstro
Starttijd
10 keer aangevraagd

11 Beoordelingen
4,7 (11 Beoordelingen)

Raj Patel
We kozen De Film Mæstro voor onze productlancering en zijn erg blij met het resultaat. De video is dynamisch, boeiend en professioneel gedaan. Hij begreep onze visie en bracht deze tot leven.
Mandy Beuke
De Film Mæstro heeft prachtige herinneringen gecreëerd van onze familiebijeenkomst. De video is een prachtige weergave van het evenement, en de dronebeelden zijn spectaculair. Zeer professioneel en aanpasbaar aan onze behoeften.
Kevin Reus
Dankzij De Film Mæstro hebben we een prachtige video van ons festival. Zijn vermogen om de sfeer en energie vast te leggen is opmerkelijk. De video is een hit geworden bij iedereen die erbij was.
Millie & Tom
De Film Mæstro leverde uitstekende videografie voor ons bruiloft. De beelden waren adembenemend en de emoties van de dag werden perfect gevangen. De drone-opnames gaven een extra dimensie aan onze herinneringen. Professioneel en creatief!
+ bekijk alle reviews

FAQ

Waarom een videograaf inhuren?

Het inhuren van een videograaf is een goede keuze als u graag videobeelden wilt hebben van uw evenement of activiteit om deze later te kunnen bekijken en delen met anderen. Het hebben van professionele videobeelden kan ook helpen bij het vastleggen van belangrijke momenten en het creëren van blijvende herinneringen.

Hoe lang duurt het ontvangen van de video?

Dit varieert afhankelijk van de videograaf en het type opname. Sommige videografen bieden snelle oplevering binnen enkele dagen, terwijl anderen enkele weken of maanden nodig hebben om de video te bewerken en af ​​te leveren. Het is het beste om dit vooraf te bespreken met uw videograaf.

Waar rekening mee houden bij het boeken van foto & video?

Bij het boeken van foto en video is het belangrijk om rekening te houden met het resultaat waar u naar op zoek bent. Wilt u graag een aftermovie? Dan is een videograaf een goede invulling. Mocht u foto's wensen, dan is een fotograaf of een fotohokje een goede invulling. Het verschil tussen een fotograaf en een fotohokje is dat de fotograaf de foto's nabewerkt en zorgt dat deze digitaal ontvangen worden. Bij het fotohokje worden de foto's direct geprint en kunt u deze na ongeveer 2 weken ook digitaal verwachten.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

De Film Mæstro boeken Videograaf Bren/de Film Mæstro
€ 2175 - € 3480
4,7 (11 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar