< Terug naar overzicht

DI-RECT boeken

Deze heren gaven shows weg in de AFAS Live en zijn nu ook te boeken bij Evenses Entertainment!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Wat een bruisende show gaf DI-RECT weg. Wij hebben vanaf de eerste tot de laatste seconde staan dansen door de energie waarmee deze band zijn nummers ten gehore bracht. DI-RECT bedankt voor deze heerlijke avond!"
Vermeer, S
5
"DI-RECT kreeg iedereen op de dansvloer. Waren nog veel beter als we hadden verwacht. Waren erg tevreden net als de gasten."
Sanne Hoef (Bruiloft)
5
"DI-RECT hartstikke bedankt voor jullie geweldige optreden op ons feest. Wij hebben al veel goede reacties gehad over jullie van onze gasten. Ook vonden wij jullie geweldig!"
Tim en Brechtje
5

DI-RECT boeken

DI-RECT boeken 

 

De Nederlandse groep DI-RECT begon in 1999 met een start die gelijk hits opleverde als 'Just The Way I Do' en 'Inside my Head'. Na deze hits waren de heren niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap. De 15 jaren die daarop volgde ging als een achtbaan voorbij, zo scoorde de 7 albums diverse top 10 hites, talloze awards en wel meer dan 2000 live shows in binnen- maar ook in het buitenland.

Inmiddels heeft DI-RECT haar 15-jarig jublieum gevierd, dit deden ze met een concert op het strand van Schevening voor maar lieft 12.500 man. In het najaar van 2017 verscheen er een nieuw album van DI-RECT genaamd 'Rolling with the Punches.' De release van dit album werd genomineerd voor een Edison en werd gevierd met de band' grootste clubshow tot nu toe in de AFAS Live. Dit voorjaar gaat de band met dit nieuwe album het land in en geven ze een club tour. Ook zijn ze vanaf nu te boeken bij Evenses Entertainment.

 

Boekingen van DI-RECT 

 

Wilt u DI-RECT boeken voor uw festival of feest? Deze legendarische band is bij Evenses te boeken voor uw evenement of bedrijfsfeest. Zou u meer informatie willen, neem gerust contact met ons op. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Evenses is zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen over het boeken van DI-RECT.

Anderen bekeken ook

Chefspecial

Chef'Special boeken

Bekende bands

Chef'Special boeken

Bekende bandsChef'Special is een Nederlandse band die verschillende genres combineert.2999,-Lees meer
racoon boeken feest festival

Racoon boeken

Bekende bands

Racoon boeken

Bekende bandsRacoon een van de bekendste Nederlandse bands!2095,-Lees meer
get ready%21 boeken evenement

Get Ready! boeken

Bekende bands

Get Ready! boeken

Bekende bandsDé boyband uit België, die al twintig jaar niet meer weg te denken is uit de muziekwereld.2999,-Lees meer
Bl%C3%B8f%7C Boeken Evenses

BLØF boeken

Bekende bands

BLØF boeken

Bekende bandsVaderlandse poplegendes BLØF is nu te boeken bij Evenses Entertainment2999,-Lees meer