Dirty Daddies boeken

De feestband Dirty Daddies is een zeer ervaren band! Ze hebben ze al op verschillende bekende feesten, festivals en evenementen opgetreden in heel Nederland. U kan hierbij denken aan festivals, zoals Paas Pop en Concert at Sea. Op het moment heeft de feestband Dirty Daddies al meer dan 500 optredens verzorgd en komen er nog zeker veel meer optredens aan! De coverband Dirty Daddies waren ook al te zien in verschillende TV programma's, zoals NOS op 3 en BNN.

De bekende feestband, The Dirty Daddies, treden als ruim 6 jaar samen op tijdens verschillende feesten. Ze spelen bijvoorbeeld veel in verschillende feesttenten, festivals en clubs. Wanneer je The Dirty Daddies boekt ben je verzekerd van een echt knalfeest met een spetterende show. Ze hebben allen een ongekende passie voor muziek en dat zie je zeker aan hun manier van optreden. Dit optreden zal je niet snel vergeten!

Boekingen Dirty Daddies

Zou u graag de bekende coverband Dirty Daddies willen boeken voor uw feest, bedrijfsfeest of festival? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij een van onze medewerkers of via de website. U kunt ons 7 dagen per week bereiken, ook met uw vragen over het boeken van The Dirty Daddies.