Opvallende foto’s zijn dé perfecte herinnering aan uw feest of evenement. Uw gasten zullen veel plezier beleven met deze stijlvolle Photobooth (met of zonder green screen, beide is mogelijk). Na simpelweg een druk op de knop worden er enkele leuke foto's gemaakt. Deze foto's worden direct afgedrukt en kunnen door uw gasten worden meegenomen. U kunt zelf het bericht bepalen wat onder de foto's wordt geplaatst, bijvoorbeeld de datum van uw gelegenheid en een leuke boodschap. Het is ook mogelijk meerdere kleuren te laten rouleren. Tijdens het evenement is er altijd enthousiaste begeleiding aanwezig om u te helpen. Voor de opdrachtgever zijn alle foto’s digitaal beschikbaar.

 

Houdt u a.u.b. rekening met het volgende: 
- Er dient een vlakke (verharde) ondergrond aanwezig te zijn. 
- De photobooth wordt geleverd en geplaatst op de begane grond OF er dient een goederenlift aanwezig te zijn. 
- Laden en lossen dient binnen 15 meter van de locatie mogelijk te zijn.
- De photobooth mag niet verplaatst worden.

 

Alles dat nodig is voor de verzorging van de Green Screen Photobooth zit bij de prijs inbegrepen, zo zijn er geen verrassingen achteraf. Inbegrepen zijn: 
- Photobooth voor de duur van 4 uur
- 1 persoon enthousiaste begeleiding 
- Onbeperkt foto's gedurende 4 uur
- Eigen ontwerp van de strip
- Foto's digitaal via wetransfer
- Een stevige photobooth
- Dynamische foto's doordat de mensen staan. Tot wel 7 personen.
- Zowel binnen als buiten tv schermen, zodat de gasten binnen zichzelf kunnen zien en buiten mee kunnen genieten van de lol binnen. 
- Kist eigenzinnige verkleedattributen.
- Keuze voor green screen projectie. Elke achtergrond is mogelijk.

 

Wilt u de Green Screen Booth boeken voor uw verjaardag, bedrijfsfeest of bruiloft? Deze act is via Evenses te huren voor uw feest of evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.