Henk Damen boeken

Henk Damen is een voormalig profvoetballer met een gouden keeltje. U kunt Henk tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken bij Evenses. Deze act is te huren voor diverse gelegenheden; uw feest, bedrijfsfeest, jubileum, festival of evenement.

Henk Damen begint zijn carrière als profvoetballer bij FC Den Bosch, maar maakt na twee seizoenen in de eredivisie de overstap naar de entertainmentindustrie. Hij is namelijk een hartstochtelijk zanger van (vooral) Nederlandse muziek. Zijn eerste CD-single heet ‘Ik Droom M´n Hele Leven Van Jou’ en zorgt voor zijn doorbraak. In 2002 verschijnt ook zijn debuutalbum ‘Zomerliefde’. In de jaren daarna volgen vele singles en albums.

Een kant-en-klare verklaring voor zijn toenemende succes heeft Henk niet, maar hij heeft wel z’n vermoedens. “Ik denk dat het belangrijk is hoe je met je fans omgaat. Ik maak altijd tijd voor een praatje en deel altijd handtekeningen uit. Daar komt bij dat ik echt de tijd neem om te groeien als artiest. Ik ben er nooit van uitgegaan dat ik binnen drie maanden beroemd zou zijn. Ik ben nu een paar jaar bezig en nu pas begin ik te merken dat ik steeds populairder word. Ik ben ervan overtuigd dat als je echt heel goed je best doet en goede liedjes maakt, dat je je als artiest enorm kan ontwikkelen.” Kenmerkend voor Henk is dat hij zijn liedjes vanuit zijn hart zingt, en met zijn gevoelige stem en positieve uitstraling weet hij bij veel mensen de gevoelige snaar te raken.

Inmiddels begint Henk de vruchten te plukken van de oprukkende populariteit van het Nederlandstalige lied. Liefde Is… kwam in de eerste week van release al binnen in de Nederlandse Top 100. Hij wordt ook wel getipt als de ‘coming man’ van het levenslied en we zullen in de toekomst dan ook veel van hem horen. Als getrouwd man en trotse vader, hoeft Henk niet lang na te denken over wat liefde voor hem zelf betekent: “Liefde is het belangrijkste in het leven!”

Boekingen Henk Damen

Wilt u Henk Damen boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Henk damen.