< Terug naar overzicht

Jayh boeken

De bekende Nederlandse rapper Jayh uit Amsterdam knalt op uw feest!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Vooral samenwerkingen van Jayh zijn super! "
Benthe van der Ven
4
"Ik volg Jayh al heel lang, nu zie ik dat hij steeds meer wordt geaccepteerd en opgenomen door het grote publiek, dit maakt me best trots! "
Charelle de Bruin
5
"Lekkere deuntjes, beetje zang erbij, beetje rap soms, top stem en top gast! "
Milan Hendriks
5

Jayh boeken

Jayh boeken 

 

Jaouad Ait Taleb Nasser, of beter bekend als Jayh is een Nederlandse rapper geboren in Amsterdam. Zijn ouders gingen op jonge leeftijd al uit elkaar, wat er voor zorgde dat Jayh werd opgevoed door zijn moeder. Zijn vader ontmoette hij pas op zijn 19e. Vanaf jongs af aan was hij al bezig met muziek. Met zijn moeder ging hij altijd naar de kerk, daar leerde hij piano, keyboard en basgitaar spelen. 

 

In 2002 begint hij met zingen, wanneer rapper Rocks hem vraagt een refrein te bedenken voor een nieuw nummer, dit wordt dan ook ingezongen door Jayh. Zijn eerste echte succes behaald hij in 2005 met het nummer 'Wat wil je doen' in samenwerking met The Partysquad. Er volgt daarna een lange stilte, pas in 2008 laat Jayh weer van zich horen, hij gaat samenwerkingen aan met onder andere Lange Frans & Baas B en Dio. In 2009 tekent hij een platencontract bij Top Notch, daarnaast krijgt hij een eigen radioshow bij Wild-FM samen met Darryl. De doorbraak bij het echt grote publiek kwam in 2014 met de hit ' Mooie dag'. 

 

Boekingen Jayh

 

Wilt u Jayh boeken voor uw festival, opening of evenement? Deze act is bij Evenses te huren voor uw feest en bedrijfsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer
Unieke Robotshow Huren Bedrijfsfeest

Robotshow

Dansshow, Attracties

Robotshow

Dansshow, AttractiesDeze unieke robotshow act combineert dans, robot-moves en indrukwekkende robot kostuums.575,-Lees meer
vr7

VR Experience

Attracties, Workshops

VR Experience

Attracties, WorkshopsMaak kennis met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van Virtual Reality. 695,-Lees meer