Jayh boeken

Wilt u Jayh boeken? Dat kan via Evenses! Jaouad Ait Taleb Nasser, of beter bekend als Jayh is een Nederlandse rapper geboren in Amsterdam. Zijn ouders gingen op jonge leeftijd al uit elkaar, wat er voor zorgde dat Jayh werd opgevoed door zijn moeder. Zijn vader ontmoette hij pas op zijn 19e. Vanaf jongs af aan was hij al bezig met muziek. Met zijn moeder ging hij altijd naar de kerk, daar leerde hij piano, keyboard en basgitaar spelen.

Biografie Jayh

In 2002 begint hij met zingen, wanneer rapper Rocks hem vraagt een refrein te bedenken voor een nieuw nummer, dit wordt dan ook ingezongen door Jayh. Zijn eerste echte succes behaald hij in 2005 met het nummer 'Wat wil je doen' in samenwerking met The Partysquad. Er volgt daarna een lange stilte, pas in 2008 laat Jayh weer van zich horen, hij ging samenwerkingen aan met onder andere Lange Frans & Baas B en Dio. In 2009 tekent hij een platencontract bij Top Notch, daarnaast krijgt hij een eigen radioshow bij Wild-FM samen met Darryl. De doorbraak bij het echt grote publiek kwam in 2014 met de hit ' Mooie dag'.

Jayh boeken

Ontwikkeling Jayh

Jayh zit al meer dan 18 jaar in de muziekwereld. Hoe houdt hij het vol? Door zichzelf telkens te innoveren. Gebruik maken van verschillende muziekstijlen en nieuwe vormen van muziek maken.

Boekingen Jayh

Wilt u Jayh boeken voor uw festival, opening of evenement? Jayh boeken via Evenses voor uw feest en bedrijfsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Jayh.

Jayh boeken

Wilt u Jayh boeken voor uw bruiloft, congres of evenement? Jayh boeken via Evenses voor uw gelegenheid. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op!

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg belangrijk daardoor werken wij samen met professionele artiesten.

Jayh boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Jayh boekingen bekend als een groots feest spektakel.