John de Bever Boeken

Wilt u John de Bever boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Via Evenses kunt u John de Bever boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.

John de Bever is niet alleen bekend als zanger, maar wat velen misschien niet weten is dat John de Bever professioneel zaalvoetballer was. Hij is zelfs uitgeroepen tot beste zaalvoetballer van de wereld. Na zijn carrière begon John zijn zangcarrière. Een grote artiest die op meerdere grote podiums heeft gestaan. Het plaatje is compleet met gevoelige songs, winnaarsmentaliteit, zijn uitstraling én het feest dat bij elk optreden weer ontstaat.

Biografie John de Bever

Op 14-jarige leeftijd werd John de Bever ontdekt als zanger tijdens een optreden op de Nijmeegse Vierdaagse. John de Bever keerde in 2006 terug in de muziekwereld door een nummer samen met Anny Schilder uit te brengen, Toen kwam jij. Verder was John ook te zien bij verschillende Tv-programma's, denk dan aan Fort Boyard en Voetbal Inside. In de loop van de jaren scoorde John nog vele hits die veelal eindigde in de single top 100. Een nummer die u wellicht kent is misschien 'Als ik later eens trouw'. Hiervan zijn er meerdan 100.000 exemplaren van verkocht. Wat uniek is aan de sound van John de Bever is zijn eigen stemgeluid.

John de Bever boeken prijs.jpeg

Gouwe ouwe nummer van John de Bever

Een nummer die u wellicht heel hard kan meezingen van John de Bever is toch wel ' Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht'. Geniet even wat het prachtige nummer. Het aanwezige publiek op uw gelegenheid zal dit nummer vanuit volle borst meezingen.

Boekingen van John de Bever

Wilt u John de Bever boeken voor uw feest of festival? John de Bever boeken via Evenses voor uw evenement of bedrijfsfeest. Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses staat kwaliteit voorop, daardoor werken wij alleen maar met professionele artiesten.

John de Bever boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de John de Bever boekingen bekend als een groots feest spektakel.