Julia Zahra boeken

Wilt u Julia Zahra boeken voor uw bruiloft, festival of bedrijfsfeest? Vraag een vrijblijvende offerte of neem contact op met één van onze professionals.

Julia Zahra, of ook bekend als Julia van der Toorn werd met haar verbluffende auditie bij The Voice of Holland werd zij bekend bij het Nederlandse publiek. Zij zong het nummer 'Oops!.. I Did It Again' van Britney Spears, nog geen week nadat haar auditie was uitgezonden op tv belandde ze als nummer 1 hit in de Nederlandse Single Top 100, maar ook in de Top 40 belandde ze op nummer 26. Julia Zahra boeken

Biografie Julia Zahra

Julia Zahra, echte naam Julia van der Toorn, was 17 jaar toen zij grote de winnares van het vierde seizoen van 'The Voice of Holland' was. Met haar bijzondere auditie met het Britney Spears 'Oops... I Did it Again' blies Julia Zahra haar team Marco Borsato en andere coaches omver.

Julia was pas 18 toen ze de talentenjacht won, daarna pakte ze direct door. In 2015 deed Julia mee aan De Beste Zanger(es) van Nederland, deze talentenjacht werd wederom gewonnen door Julia. Het eerste album van Julia verscheen in januari 2014, deze eindigde uiteindelijk op een derde positie. Haar muzikaliteit bracht haar ook tot het Conservatorium, waar ze een jaar had gestudeerd voor ze meedeed aan The Voice. Julia Zahra bewijst haar veelzijdigheid en muzikaliteit met haar eigen nummers. Julia Zahra boeken

Boekingen Julia Zahra

Wilt u Julia Zahra boeken voor uw bruiloft, festival of bedrijfsfeest? Julia Zahra boeken via Evenses te voor uw verjaardag en feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Julia Zahra.

Bij Evenses kunt u:

Gegarandeerd een prachtige invulling van uw feest door een van onze vele professionele artiesten.

Julia Zahra boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Julia Zahra boekingen bekend als een groots feest spektakel.