Kerstman

148 keer aangevraagd

Verscheidene Kerstman acts voor uw ideale kerstfeest

€ 595 - € 1310
Kerstman deelt uit boeken
RCRWzUzfvk
feest organiseren
show boeken
feest zangers
show
feest entertainment
Nederlandse artiesten
Kerstman deelt uit boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Kerstman
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Het weer wordt weer koud.. De maand December is in aantocht. De kriebels van het kerstfeest beginnen hun eerst verschijnselen te tonen. Hoe eerder de kerstboom staat hoe beter voor sommige. Naast de kerstboom en het kersteten mag de Kerstman natuurlijk niet ontbreken. Met zijn witte baard en dikke buik is hij er elk jaar weer om te kinderen blij te maken. "Ho Ho Ho". De Kerstman doet dit natuurlijk niet alleen. Zonder zijn Kerstelf zou hij dit nooit aankunnen.

Deze Kerstman en Kerstelf zijn op vele manieren inzetbaar deze Kerst:

Kerstman, de Kerstman komt aan in zijn mooiste outfit en met zijn sprankelende oogjes en lange witte baard weet hij elk kind aan het lachen te maken. Een echte "Ho Ho Ho" mag natuurlijk niet ontbreken deze Kerst.

Kerstman deelt uit, de Kerstman komt aan in zijn mooiste outfit en met zijn sprankelende oogjes en mond vol snoepgoed weet hij elk kind aan het lachen te maken. Daar zal hij de lekkerste kerststokken uitdelen. Een echte "Ho Ho Ho" mag natuurlijk niet ontbreken deze Kerst.

Kerstman met elf, de Kerstman en de elf komen aan in hun mooiste outfit. De Kerstman weet met zijn sprankelende oogjes en lange witte baard elk kind aan het lachen te maken. Daarnaast heeft u de  prachtige en actieve elf die uw hele feest rond zal springen van blijdschap dat het eindelijk weer Kerst is. Een echte "Ho Ho Ho" mag natuurlijk niet ontbreken deze Kerst.

Muzikale kerstprijzen spel, de hoofd Kerstelf Bastein zal eigen handig deze spelshow leiden. Midden in uw winkelcentrum of gebouw zal hij zich opstellen met een groot rad. Op dit rad staan alle prijzen afgebeeld die er te winnen zijn. Geef een flinke zwiep aan het rad en kijk welke kerstprijs u zult winnen. Wordt er even niet gedraaid, dan zal deze elf de leukste kerstmuziek afspelen en meezingen. De gasten mogen ook zeker een liedje mee zingen. Elk event zullen er sowieso 100 kerstmutsen meekomen, die zelfs met een eigen logo bedrukt zouden kunnen worden.

Wilt u nou de Kerstman en zijn elf in huis halen voor uw kerstfeest, evenement of bedrijfsfeest. Vul het formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen per week klaar om u te helpen met de juiste entertainment invulling voor uw gelegenheid.

Vergelijkbare acts

Beurs Hostess

Beurs Hostess

Een beurs hostess boeken voor uw gelegenheid

€ 445 - € 1115
Hostess inhuren

Hostess inhuren

4 Beoordelingen

Prachtig geklede vrouwen die de gasten met een glimlach verwelkomen op uw evenement

€ 445 - € 1115
Koffiedik lezer

Koffiedik lezer

3 Beoordelingen

Laat de koffiedik lezer uw toekomst voorspellen op een manier die u nog nooit heeft meegemaakt.

€ 675 - € 1485
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.