La Fuente boeken

La Fuente is geboren en getogen in Nederland en leerde al op jonge leeftijd veel over electro muziek. Dit is uitgegroeid tot een liefde, een passie en zijn beroep. Inmiddels heeft La Fuente op tientallen nationale evenementen gedraaid en is hij ook internationaal gaan touren. Dit doet hij al meer dan 15 jaar, nu is hij ook te boeken bij Evenses Entertainment. Voor elk feest, festival, evenement of andere gelegenheid is deze top DJ in te huren.

La fuente boeken.jpg

DJ La Fuente

Afgelopen jaar heeft La Fuente grenzen verlegd. Hij heeft 350 shows gedaan in 1 jaar en de hele wereld over gereisd. In het festival seizoen deze zomer deed La Fuente 55 shows en nam hij 60 vluchten in 50 dagen. Naast het feit dat dit een uniek aantal shows per dag is heeft hij ook een unieke sound. De beste house muziek met veel gevoel waar iedereen enorm veel energie van krijgt.

Ook heeft hij zijn eigen radioshow genaamd Full Colour, maandelijks lanceert hij een nieuwe podcast die steady in de top 10 bij Itunes staat. Zijn toekomst ziet er meer dan rooskleurig uit. Er zijn al nieuwe releases gepland bij Spinnin'records en DOORN records en optredens staan alweer gepland op de meest geliefde stages over de hele wereld.

La Fuente boeken

Bent u al helemaal enthausiast over DJ La Fuente boeken en zou u graag hem op uw feest laten optreden? Vraag dan een vrijblijvende offerte voor hem aan! Mocht u eerst meer informatie willen over het boeken van La Fuente kunt u ons 7 dagen per week bereiken.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses staat kwaliteit voorop doordat wij alleen maar met professionele artiesten werken.

La Fuente boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de La Fuente boekingen bekend als een groots feest spektakel.