Lijpe Boeken

Met zijn miljoenen views op YouTube is rapper Lijpe één van de bekendste Urban artiesten uit Nederland. Lijpe, artiestenaam van Abdel Achahbar, groeide op in Maarssen samen met zijn Marokkaanse ouders. Lijpe is nu te boeken bij Evenses voor een optreden in uw club of op uw festival.

In 2013 begon Lijpe zich op muziek te richten. Hij trad op samen met Ismo bij Zonamo Underground en deed verschillende spitsessies die reeds miljoenen keren bekeken werden op youtube. In 2014 bracht Lijpe zijn eerste EP uit genaamd 'Van de bodem naar de grond' met de hit 'Ogen op je Rug'. In 2016 kwam zijn album 'Jackpot' op nummer 2 binnen in de Album top 100 in Nederland, en in Vlaanderen op nummer 12. Het derde studio album van Lijpe deed het zelfs nog beter! Op 14 september 2017 kwam 'Zandloper' binnen op nummer 1 en de Album top 100.

Boekingen Lijpe

Wilt u Lijpe boeken voor uw club, festival of feest ? Lijpe is via Evenses te boeken voor uw evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Lijpe.