< Terug naar overzicht

Mash Maker

Zelf voor uniek muziek entertainment zorgen? De Mash Maker kunt u boeken voor elke gelegenheid.
vanaf: 
995,-
5

Referenties

"De Mash Maker heeft veel publiek naar onze stand gebracht op de beurs! Een echte eyecatcher."
Ron de Wit
4
"Super unieke manier van promoten! "
Annica Reus
5
"Wij hadden de Mash Maker bij de officiële opening van onze winkel en veel positieve reacties ontvangen van onze gasten! "
Ricardo Theunissen
0

Mash Maker

De Mash Maker is een echte blikvanger en bijzonder geschikt om in te zetten als interactief entertainment op evenementen, beurzen, congressen en om merken mee te activeren. 

 

Ontdekken: Het begint met het ontdekken van dit innovatieve concept; uniek entertainment met de Mash Maker door interactie. 

Beleven : Nadat de aandacht van de Mash Maker is getrokken, begint de daadwerkelijke beleving. Door items op het interface te (ver)plaatsen wordt er een spectaculaire mix van muziek elementen gecreëerd. Een unieke beleving. 

Delen: Een unieke beleving zal doorverteld worden. Door de Mash Maker te branden en uw merk te integreren in de Mash Maker zal elke gebruiker uw merk onthouden en delen! 

 

Hoe werkt het?

Door verschillende elementen op een interface te mixen is het voor iedereen mogelijk om een unieke DJ beleving te ervaren. Het interactieve muzieksysteem reageert op aanraking van 40 afzonderlijke blokjes die ook vervangbaar zijn door producten naar keuze. De combinatie van geluid, aanraking en visuele prikkels komen samen bij het spelen met de Mash Maker. Door deze interactieve beleving is de Mash Maker zeer geschikt om uw merk te laten zien. De Mash Maker is volledig te branden en is ervaren met een hoge doorvertel waarde! 

 

Wilt u de Mash Maker boeken voor uw evenement, congres of beurs? Deze act is via Evenses te huren om uw merk te promoten. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Anderen bekeken ook

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
fotohokje met branding boeken

Branded Photobooth

Fotohokje

Branded Photobooth

FotohokjePrachtige gepersonaliseerde herinneringen van uw bruiloft, feest of evenement.545,-Lees meer
foto spiegel evenses

Foto Mirror

Fotohokje

Foto Mirror

FotohokjeSpiegeltje spiegeltje op het feest, wie is het leukste foto beest?545,-Lees meer
Selfie Spiegel

Selfie Spiegel

Fotohokje

Selfie Spiegel

FotohokjeDe selfie spiegel is meer dan alleen foto's maken!695,-Lees meer