< Terug naar overzicht

Monique Smit boeken

Deze gezellige Nederlandse zangeres zingt de sterren van de hemel!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"'Ik heb Monique een keer zien optreden tijdens carnaval, en dit was echt een succes! Ze speelde goed in op het publiek en haar liedjes zijn lekker om op te dansen'"
Mevrouw Hendriksen
4
"'Wij zijn via Jan bij Monique gekomen en we zijn gelijk verliefd geworden op haar uitstraling en stem. Echt een goede performer'"
Familie de Bild
5
"'Monique staat al jaren bij ons in de kroeg tijdens het kermisweekend. Elk jaar weer staat de tent op zijn kop. Geweldige performance en leuke liedjes die ze ook nog eens goed zingt. Wat wil je nog meer?'"
Harry Kok
4

Monique Smit boeken

Monique Smit boeken

 

Monique Smit is meer dan alleen 'het zusje van'. Monique heeft een prachtige stem die ze al jarenlang aan het grote publiek laat horen. De mensen zijn laaiend enthousiast over deze mooie Volendamse. Via Evenses kunt u Monique Smit tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken. Ze is te huren voor diverse gelegenheden: denk hierbij aan uw bedrijfsfeest, evenement, festival en feest.

 

Monique Smit is geboren op 9 april 1989 in Volendam. Ze werd in eerste instantie bekend op televisie met het reallife soap programma Gewoon Jan Smit, waarbij het leven van en de personen uit de directe omgeving van de jonge zanger/entertainer in beeld gebracht werd. Met Kerstmis 2006 zingt Monique samen met haar broer Jan het liedje “Kerst Voor Iedereen”. In het voorjaar van 2007 werd de jonge Monique gevraagd om mee te werken aan het programma Just The Two Of Us, waarin zij onder professionele begeleiding een muzikale carrière begint. Na Just The Two Of Us tekent Smit een contract bij platenmaatschappij Artist & Company, waar de debuutsingle “Wild”verschijnt, en haar een dikke hit oplevert. Haar debuutalbum “Stel Je Voor” verschijnt in 2008 en bevat naast “Wild”nog een drietal hitsingles: “Blijf Je Vanavond Bij Mij”, “Vrouwenalfabet”en “Stel Je Voor”. Han Kooreneef en Daniel Gibson produceren dit eerste album. Monique is in één klap een veelgeboekte artiest in discotheken, feesttenten, studentenfeesten en piratenfestivals.
In 2010 komt Smit met een tweede album met de titel “Verder” onder productie van Edwin de Groot, waarmee zij in contact komt als haar broer Jan Smit haar als voorprogramma mee neemt tijdens zijn uiterst succesvolle uitverkochte Jan Smit Komt Naar Je Toe Tour”. Edwin de Groot maakt deel uit van Jan’s begeleidingsband en schrijft de meeste liedjes op het nieuwe album, dat ook bijdragen van Jan Dulles (3JS), J.W. Roy en Jochem Fluitsma en Eric van Tijn kent. “Feest Voor Twee”is de eerste hit van het album, later volgen: “Maak Je Move”en “Een Lange Nacht”.

 

Boekingen Monique Smit

 

Wilt u Monique Smit boeken voor uw personeelsfeest, ceremonie of jubileum? Boek de Nederlandse zangeres Monique Smit voor uw feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Monique Smit. 

 

Anderen bekeken ook

jan smit boeken bruiloft evenement

Jan Smit boeken

Bekende zangers

Jan Smit boeken

Bekende zangersDe zanger die bij bijna elke Nederlander wel bekend is, Jan Smit! 2999,-Lees meer
Wesley Klein

Wesley Klein boeken

Bekende zangers

Wesley Klein boeken

Bekende zangersPopstar winnaar Wesley Klein en zijn dansbare nummers maken uw feest compleet2999,-Lees meer
Tim Douwsma boeken

Tim Douwsma boeken

Bekende zangers

Tim Douwsma boeken

Bekende zangersOud So You Wanna Be a Popstar finalist Tim Douwsma, boek hem bij Evenses!2999,-Lees meer
Danny Froger boeken

Danny Froger boeken

Bekende zangers

Danny Froger boeken

Bekende zangersGa helemaal los op de meezingers van Danny Froger!2999,-Lees meer