Monique Smit boeken

De Volendamse zangeres Monique Smit zingt de sterren van de hemel!

4 uit 5 sterren
€ 1995 - € 3390
Monique Smit Boeken
PBDlNJapz
dbUhfaDo
JxdKaGN
RSFOnSxo
WzTWZHVrrQ
LegGkITf Y
Monique Smit Boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Monique Smit
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Monique Smit boeken

Wilt u Monique Smit boeken voor uw personeelsfeest, ceremonie of jubileum? De Nederlandse zangeres Monique Smit boeken voor uw feest. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neemt contact op met één van onze professionals.

Monique is inmiddels niet meer weg te denken van televisie en radio. Ze werd bekend met het tv-programma Gewoon Jan Smit, een realitysoap van haar broer. In het voorjaar van 2007 deed ze mee aan het Tien-programma Just the Two of Us, waarin ze onder professionele begeleiding een muzikale carrière begon. Haar partner in dat programma was Xander de Buisonjé. Monique en haar partner verloren de finale van Edwin Evers en zijn partner Berget Lewis.

Monique Smit

Voor Kerst 2006 zong ze met broer Jan Smit het liedje Kerst voor iedereen, dat als b-kant verscheen op de single Cupido. In 2007 tekende ze een platencontract, waarna haar eerste solosingle Wild eind juni uitkwam. Later dat jaar stond er een album gepland, maar dit werd uitgesteld, net als haar tweede single vanwege stemproblemen. Sinds 2010 presenteerde Monique Smit het programma 'Wild van Muziek'.

Biografie Monique Smit

Eind 2007 tekende Smit een contract bij de TROS en na het uitbrengen van haar hit 'Wild' werd ze gevraagd om het muziekprogramma Zapp Kids Top 20 te presenteren. Tot 2015 was Monique hét gezicht van dit muzikale kinderprogramma. Vanaf 2010 presenteerde Monique onder andere Mijn Vader Is De Beste, Sterrenparade en Sterren.nl meerdere programma’s voor AvroTros, waar zij één van de vaste gezichten was.

Het duet Eén zomeravond met jou dat ze in 2011 uitbracht samen met Tim Douwsma, is een cover van het Italiaanse lied 'Sara perche ti amo' van Ricchi e Poveri. In 2013 namen Monique en Tim samen een album op, waarvan de nummers Langzaam Wordt Het Zomer, Dromen Van Elkaar en Even Niet Hier als singles zijn uitgebracht.

In november 2014 verscheen het eerste deel van 2 Kleine Kleutertjes, een samenwerking met haar broer Jan. Het is uitgegroeid tot een uniek project en bestaat uit buitengewoon fraaie tekenfilmpjes met liedjes, een boek, een cd en kende een theatervoorstelling speciaal voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 6 jaar.

De liedjes zijn geschreven door Jan en worden gezongen door Monique. De 2 Kleine Kleutertjes worden nog elke dag uitgezonden bij RTL Telekids. Naast 2 Kleine Kleutertjes deel 1, dat de status van dubbel platina haalde, verscheen er ook een DVD uit die 23 weken op nummer 1 stond in de DVD Charts en is in oktober 2016 deel 2 uitgebracht (gouden status).

Monique Smit heeft in haar single ‘Gebarentaal’ een bijzonder onthullende boodschap verborgen in haar video. Op de onlangs verschenen single Ga Jij Dan Met Me Mee heeft Monique meegeschreven. Een feel good-meezinger over een zwoele zomeravond waar ze dansten en proosten op de prille liefde. Is dit ware liefde of…?

Monique beviel op 1 augustus 2015 van haar eerste kind, een jongen genaamd Noah. Op 11 juli 2019 beviel ze van haar tweede zoon, genaamd Luca. Vanaf 2017 is zij, als presentatrice, online te zien bij Telegraaf VNDG (Telegraaf Media Groep) en tevens is ze al jaren het gezicht van een bekend Nederlands cosmeticamerk.

Monique Smit boeken prijs

Monique Smit bekend van

  • TV programma Gewoon Jan Smit
  • Presentatie Zapp Kids Top 20
  • Gezicht Avro Tros, presentatie o.a. Mijn Vader Is De Beste
  • Duettenalbum met Tim Douwsma
  • Multimedia project 2 Kleine Kleutertjes
  • Party Award voor ‘Populairste Party Single’ met de single 'Mooier Dan Mooi'
  • Hits o.a. Wild, Langzaam Wordt Het Zomer, Dromen Van Elkaar, Mooier Dan Mooi duet met Wesley Klein, Gebarentaal en nú uit Ga Jij Met Me Mee

Boekingen Monique Smit

Wilt u Monique Smit boeken voor uw personeelsfeest, ceremonie of jubileum? De Nederlandse zangeres Monique Smit boeken voor uw feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Monique Smit.

Bij Evenses kunt u:

Gegarandeerd een prachtige invulling van uw feest door een van onze vele professionele artiesten.

Monique Smit boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Monique Smit boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Repertoire Monique Smit

Genres

Pop
Nederlandstalig

Nummers

Monique Smit - Blijf je vanavond
Monique Smit - Een zomeravond met jou
Monique Smit - Aardappels met chocola
Monique Smit - De kleuterdans
Monique Smit - Ga jij dan met me mee
Monique Smit - Herfst
Monique Smit - Dans!
Monique Smit - Tjoek Tjoek
Monique Smit - Wild
Monique Smit - Spinnetje
3 Beoordelingen
4 uit 5 sterren
Mevrouw Hendriksen
4 uit 5 sterren
'Ik heb Monique een keer zien optreden tijdens carnaval, en dit was echt een succes! Ze speelde goed in op het publiek en haar liedjes zijn lekker om op te dansen'
Familie de Bild
4 uit 5 sterren
'Wij zijn via Jan bij Monique gekomen en we zijn gelijk verliefd geworden op haar uitstraling en stem. Echt een goede performer'
Harry Kok
4 uit 5 sterren
'Monique staat al jaren bij ons in de kroeg tijdens het kermisweekend. Elk jaar weer staat de tent op zijn kop. Geweldige performance en leuke liedjes die ze ook nog eens goed zingt. Wat wil je nog meer?'

Vergelijkbare acts

Do boeken

Do boeken

3 Beoordelingen

Do, een prachtige zangeres met een nog mooiere stem!

prijs op aanvraag
Pearl Joan boeken

Pearl Joan boeken

3 Beoordelingen

Pearl Joan heeft een prachtige stem en kan u bij elke gelegenheid betoveren!

€ 2475 - € 3960
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.