Mr. Polska boeken

Dominik Groot, of Mr. Polska, werd geboren als Dominik Włodzimierz Czajka en emigreerde op 3-jarige leeftijd met zijn moeder naar Nederland. Door het huwelijk van zijn moeder met een Nederlandse man kreeg hij zijn Nederlandse achternaam. Tijdens zijn studie aan de Herman Brood Academie, die hij in 2010 afrondde, bracht hij in 2007 een album uit in eigen beheer onder de naam MC Polski.

De video's die bij de nummers van Mr. Polska horen worden meer bekeken dan het dagelijkse 8 uur journaal. Naast enorme hits als 'Allermooiste Feestje', 'Krokobil' en 'Hausa Wausa', heeft Mr. Polska ook diverse prijzen achter zijn naam staan. Hij won bijvoorbeeld een StateMagazine Rookie of the Year award maar ook de Publieksprijs van de Pool van het jaar-verkiezing. Mr. Polska heeft meer dan 100 shows per jaar op zijn naam staan, hij wordt graag gezien op Nederlandse festivals. In de zomer is Mr. Polska veel te vinden in het buitenland, voornamelijk Europese badplaatsen waar jongeren zich bevinden. Tegenwoordig is Mr.Polska onderdeel van Nouveau Riche, een hiphoplabel met onder andere leden als Boaz van de Beats, JeBroer, NoizBoiz en Kid de Blits.

Boekingen Mr. Polska

Wil u Mr. Polska boeken voor uw feest, festival of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw bedrijfsfeest of bruiloft. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van de bekende DJ/MC Mr Polska.