< Terug naar overzicht

Mr. Polska boeken

Een echte, harde rapper met nog hardere teksten nodig? Mr. Polska is de naam
vanaf: 
3 825,-
5

Referenties

"Mr. Polska trad op bij mijn schoolfeestje en het dag ging er bijna letterlijk af!"
Robin Jansen
5
"Wat een feest was dat weer met Mr. Polska, super leuk!"
Sara Oostveen
5
"Toen ik in Alubfeira op vakantie was kwam hij regelmatig in onze favoriete kroeg langs, het was keer op keer weer feest!"
Steffen Bosman
5

Mr. Polska boeken

Mr. Polska boeken

 

Dominik Groot, of Mr. Polska, werd geboren als Dominik Włodzimierz Czajka en emigreerde op 3-jarige leeftijd met zijn moeder naar Nederland. Door het huwelijk van zijn moeder met een Nederlandse man kreeg hij zijn Nederlandse achternaam. Tijdens zijn studie aan de Herman Brood Academie, die hij in 2010 afrondde, bracht hij in 2007 een album uit in eigen beheer onder de naam MC Polski. 

 

De video's die bij de nummers van Mr. Polska horen worden meer bekeken dan het dagelijkse 8 uur journaal. Naast enorme hits als 'Allermooiste Feestje', 'Krokobil' en 'Hausa Wausa', heeft Mr. Polska ook diverse prijzen achter zijn naam staan. Hij won bijvoorbeeld een StateMagazine Rookie of the Year award maar ook de Publieksprijs van de Pool van het jaar-verkiezing. Mr. Polska heeft meer dan 100 shows per jaar op zijn naam staan, hij wordt graag gezien op Nederlandse festivals. In de zomer is Mr. Polska veel te vinden in het buitenland, voornamelijk Europese badplaatsen waar jongeren zich bevinden.  Tegenwoordig is Mr.Polska onderdeel van Nouveau Riche, een hiphoplabel met onder andere leden als Boaz van de Beats, JeBroer, NoizBoiz en Kid de Blits.

 

Boekingen Mr. Polska 

 

Wil u Mr. Polska boeken voor uw feest, festival of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw bedrijfsfeest of bruiloft. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

mobiele cocktailbar huren huwelijk

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar Service

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar ServiceMobiele cocktailbar op locatie, met de lekkerste ingrediënten en attente cocktailshakers.845,-Lees meer
yes r boeken feest evenement

Yes-R boeken

Bekende Urban artiesten

Yes-R boeken

Bekende Urban artiestenRapper, entertainer, presentator, acteur, deze veelzijdige man is natuurlijk Yes-R!2645,-Lees meer
Zanger gitarist boeken voor uw feest

Ingmar

Zanger

Ingmar

ZangerDeze zanger-gitarist speelt met veel charme en soul de mooiste muziek van toen en nu.295,-Lees meer