jebroer boeken

Wilt u jebroer boeken? Dat kan via Evenses. Jebroer, of ook wel Tim Kimman is een Nederlandse rapper, vader en platenbaas. Tegenwoordig is hij zowel in Nederland als Vlaanderen bekend bij het publiek. Zijn nummers zijn vaak uitgegroeid tot hits, zo haalde Banaan (2015) zelfs goud in Vlaanderen. In Nederland brak hij in 2012 al door met ' Nooit meer slapen'  in samenwerking met Yellow Claw.

Biografie Jebroer

Zo omschreven lijkt het leven van jebroer enkel zonneschijn, maar niets is minder waar. Vroeger was jebroer een druk kind en kon niet omgaan met autoriteit, het maakte niet uit van wie. Dit leidde er toe dat hij een sociale vaardigheidstraining en agressietraining moest volgen, toch vond hij een uitvlucht in het rappen. Veel van zijn vrienden raakten op het slechte pad en veel van hen bleven daarin hangen. In 2010 bracht hij zijn debuutsingle uit 'Btje vliegen tog'. Die werd geproduceerd door Boaz van de Beatz, die later nog meer nummers voor hem zou produceren. jebroer sloot zich bij het collectief Nouveau Riche aan, hier kreeg hij ook les op de Herman Brood Academie.

jebroer heeft ook nog gespeeld als acteur in de televisieserie ' Van God los' en de korte film 'De zure inval'. Tegenwoordig is jebroer gesetteld met zijn vrouw en twee kinderen. Eind 2016 kwam het album van jebroer uit 'Elf11', dit nummer is niet zomaar een nummer, het nummer 11 is zijn geluksgetal. jebroer is vooral torts op zijn gezin en dan voornamelijk het feit dat hij voor zijn gezin kan zorgen en dat hij kan doen wat hij leuk vindt.

jebroer boeken.jpg

Bijzonder Jebroer

Al meer dan 5 jaar is Jebroer actief in de Duitse hardstyle wereld. Dat wordt zeker niet zonder succes gedaan. Nummers als 'Marathon', 'Engeltje', 'Leven Na De Dood' en 'Kind van de Duivel' zijn succesvol vertaald naar het Duits. Hier bouwde Jebroer op voort. Meerdere successen werden behaald en zijn nieuwste nummer 'Wunderbar' zal zeker een succes worden.

Boekingen jebroer

Wilt u jebroer boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of evenement? Jebroer boeken via Evenses voor uw verjaardag en feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van jebroer.

Jebroer boeken

Wilt u Jebroer boeken voor uw bruiloft, congres of evenement? Jebroer boeken via Evenses voor uw gelegenheid. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op!

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg belangrijk daardoor werken wij samen met professionele artiesten.

Jebroer boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Jebroer boekingen bekend als een groots feest spektakel.