< Terug naar overzicht

Pearl Joan boeken

Pearl Joan heeft een prachtige stem en kan u bij elke gelegenheid betoveren!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Wat een prachtige stem heeft die meid, niet normaal!"
Amy Gerritsen
5
"Mijn vriendin had het al sinds The Voice of Holland over Pearl, tegenwoordig heeft zij mij daar helemaal in meegesleurd en ben ik ook verkocht. Ik bedoel zo'n stem is niet normaal te noemen!"
Jorick de Ruiter
5
"Vreselijk mooie stem, net als haar persoonlijkheid en verschijning!"
Eveliene Smeets
5

Pearl Joan boeken

Pearl Joan boeken

 

Multitalent Pearl Joan kan niet alleen zingen als een engel, acteren kan ze ook en ze kan ook nog eens zangles geven. Toch is zij het meest bekend van haar deelname aan The Voice of Holland, waarin zij uiteindelijk de tweede plaats behaalde. 

 

Na voltooiing van haar HAVO-opleiding in 2003 sloot Pearl zich aan bij de theatergroep Switch, dit sloot aan op haar geloofsovertuiging. Bij Switch leerde ze op het podium te durven staan en te vertrouwen op haar eigen kwaliteiten. In 2004 begon ze aan haar opleiding Muziektheater op Fontys Conservatorium in Tilburg. Na haar afstuderen in 2008 startte ze haar professionele carrière bij de theatergroep Jeans en daarna volgden producties in Hairspray en Legally Blonde.

 

In 2010 deed Pearl mee aan het eerste seizoen van The Voice of Holland, waar ze opviel door haar zuivere stem. Na het behalen van de tweede plek pakte Pearl door. Ze stond met Nick & Simon 4 keer in een uitverkocht Gelredome met Symphonica in Rossa, ook won ze nog het programma Van Popster tot Operaster. In 2013 bracht Pearl haar debuutalbum 'The Time is Now' uit, een mis tussen pop en klassiek. Vanaf september 2014 schitterde Pearl als hoofdrolspeelster in de musical Dreamgirls. 

 

Boekingen Pearl Joan

 

Wilt u Pearl Joan boeken voor uw huwelijk, diner of opening? Deze act is via Evenses te huren voor uw bedrijfsfeest en viering. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Pearl Joan. 

Anderen bekeken ook

nick simon boeken feest bruiloft

Nick en Simon boeken

Bekende zangers, Bekende bands

Nick en Simon boeken

Bekende zangers, Bekende bandsZoekt u een duo dat perfect bij elkaar past? Nick en Simon is vanaf nu bij ons te boeken!2095,-Lees meer
hind boeken feest bruiloft

Hind boeken

Bekende zangeressen

Hind boeken

Bekende zangeressenDe muziek van Hind is puur genieten2095,-Lees meer
jennifer ewbank boeken feest bruiloft

Jennifer Ewbank boeken

Bekende zangeressen

Jennifer Ewbank boeken

Bekende zangeressenDeze fantastische zangeres, bekend van The Voice of Holland, kunt u nu bij Evenses boeken975,-Lees meer
Roxeanne Hazes boeken

Roxeanne Hazes boeken

Bekende zangeressen

Roxeanne Hazes boeken

Bekende zangeressenDeze prachtige zangeres met een prachtige stem kunt u boeken bij Evenses!2999,-Lees meer