Peter Beense boeken

14 keer aangevraagd

Deze Hollandse volkszanger heeft een prachtige loopbaan in de muziek. U kunt hem nu hier boeken

4,8 uit 5 sterren
€ 2395 - € 3830
peter beense huren evenement
LkmtKJAYUE
cDDWGzEKuw
ScrTSKg
RXap Kta U
TzdkGNHMr
peter beense huren evenement
Controleer nu de beschikbaarheid van Peter Beense
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Peter Beense boeken

Peter Beense boekt in 1985 zijn eerste grote succes en heeft al een prachtige loopbaan in de muziek achter zich liggen. Deze Hollandse volkszanger blijft vol plezier optreden.  Peter Beense wordt geboren op 27 augustus 1963. Een regelrechte hit en het sein voor een uiterst succesvolle loopbaan als zanger. Zijn sporen in de muziek heeft Peter als zanger van het levenslied dan ook meer dan verdiend. Het succes lacht hem nog steeds toe. Na zijn eerste hit volgde een reeks van albums en nog een groot aantal singles met als uitschieter ‘Daniel’. Inmiddels heeft hij een totaal eigen sound en prijken gouden en platina onderscheidingen thuis aan de muur in zijn woonplaats Diemen.

Peter laat zich dan ook niet gauw uit het veld slaan. Hij is een keiharde werker. Om het prille gezin met vrouw Marja en dochter Melanie draaiende te houden pakt hij van alles aan. Zo werkt hij als classificeerder, tankreiniger, schoonmaker en volgde een opleiding als banketbakker en kok. “Het voordeel daarvan is het feit dat je alles zelf mag proeven”, zegt hij lachend. Om meer zekerheid te hebben opent Peter in 1989 in Amsterdam ook zijn eigen horecazaak Café Peter Beense op het Rembrandtplein, waar hij tal van talentenjachten op zijn naam mocht schrijven. Optreden met live bands is hem dan ook totaal niet vreemd. Die pure Amsterdamse gezelligheid is ook de basis voor een landelijke doorbraak. Peter geeft concerten in het Koninklijk Theater Carre en vult moeiteloos de Heineken Music Hal. Tijdens het afscheid van zijn geliefde zanger André Hazes treedt hij met tal van collega’s op. Ook zingt Peter postuum een duet met André en komt een droom uit. Maar er zijn ook duetten met onder meer Koos Alberts en Harry Slinger.

De afgelopen jaren is Peter met grote regelmaat van de klok te zien in verschillende muziekprogramma’s op televisie. Een mooi voorbeeld daarvan is natuurlijk het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’ en de prachtige concertenreeks ‘Holland Zingt Hazes’. In 2011 staat hij in de serie concerten van ‘De Toppers’. Verder zijn er natuurlijk in de vakantieperiodes tal van optredens in het buitenland waar hij zijn landgenoten trakteert op een sfeervolle avond boordevol meezingers. Kortom, het succes lacht Peter Beense nog altijd op alle fronten toe.

Boekingen Peter Beense

Wilt u Peter Beense boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en verjaardagsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Peter Beense.

4 Beoordelingen
4,8 uit 5 sterren
Karin
5 uit 5 sterren
Iedere keer weer kippenvel! Geweldige zanger!!
Sascha
4 uit 5 sterren
Wat kan hij er een feestje van maken! Super leuk!!
Trudie van der Veen
5 uit 5 sterren
Super genoten bij zijn optreden! Ik ben fan!
Maurice
5 uit 5 sterren
De Crazy Piano show was echt top en i.c.m. de ledvloer en de verlichting maakte het, het totaalplaatje af. Nog een Amsterdams rondje met Peter Beense gehad en de polonaise werdt al snel ingezet. Al met al een top avond gehad dankzij Evenses!

Vergelijkbare acts

Fource

Fource

Fource bekend van het junior songfestival

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.