< Terug naar overzicht

Peter Beense boeken

Deze Hollandse volkszanger heeft een prachtige loopbaan in de muziek. U kunt hem nu hier boeken
vanaf: 
2 395,-
5

Referenties

"Iedere keer weer kippenvel! Geweldige zanger!!"
Karin
5
"Wat kan hij er een feestje van maken! Super leuk!!"
Sascha
4
"Super genoten bij zijn optreden! Ik ben fan!"
Trudie van der Veen
5
"De Crazy Piano show was echt top en i.c.m. de ledvloer en de verlichting maakte het, het totaalplaatje af. Nog een Amsterdams rondje met Peter Beense gehad en de polonaise werdt al snel ingezet. Al met al een top avond gehad dankzij Evenses!"
Maurice
5

Peter Beense boeken

Peter Beense boeken

 

Peter Beense boekt in 1985 zijn eerste grote succes en heeft al een prachtige loopbaan in de muziek achter zich liggen. Deze Hollandse volkszanger blijft vol plezier optreden.  Peter Beense wordt geboren op 27 augustus 1963. Een regelrechte hit en het sein voor een uiterst succesvolle loopbaan als zanger. Zijn sporen in de muziek heeft Peter als zanger van het levenslied dan ook meer dan verdiend. Het succes lacht hem nog steeds toe. Na zijn eerste hit volgde een reeks van albums en nog een groot aantal singles met als uitschieter ‘Daniel’. Inmiddels heeft hij een totaal eigen sound en prijken gouden en platina onderscheidingen thuis aan de muur in zijn woonplaats Diemen.

 

Peter laat zich dan ook niet gauw uit het veld slaan. Hij is een keiharde werker. Om het prille gezin met vrouw Marja en dochter Melanie draaiende te houden pakt hij van alles aan. Zo werkt hij als classificeerder, tankreiniger, schoonmaker en volgde een opleiding als banketbakker en kok. “Het voordeel daarvan is het feit dat je alles zelf mag proeven”, zegt hij lachend. Om meer zekerheid te hebben opent Peter in 1989 in Amsterdam ook zijn eigen horecazaak Café Peter Beense op het Rembrandtplein, waar hij tal van talentenjachten op zijn naam mocht schrijven. Optreden met live bands is hem dan ook totaal niet vreemd. Die pure Amsterdamse gezelligheid is ook de basis voor een landelijke doorbraak. Peter geeft concerten in het Koninklijk Theater Carre en vult moeiteloos de Heineken Music Hal. Tijdens het afscheid van zijn geliefde zanger André Hazes treedt hij met tal van collega’s op. Ook zingt Peter postuum een duet met André en komt een droom uit. Maar er zijn ook duetten met onder meer Koos Alberts en Harry Slinger. 

 

De afgelopen jaren is Peter met grote regelmaat van de klok te zien in verschillende muziekprogramma’s op televisie. Een mooi voorbeeld daarvan is natuurlijk het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’ en de prachtige concertenreeks ‘Holland Zingt Hazes’. In 2011 staat hij in de serie concerten van ‘De Toppers’. Verder zijn er natuurlijk in de vakantieperiodes tal van optredens in het buitenland waar hij zijn landgenoten trakteert op een sfeervolle avond boordevol meezingers. Kortom, het succes lacht Peter Beense nog altijd op alle fronten toe.

 

Boekingen Peter Beense

 

Wilt u Peter Beense boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en verjaardagsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Peter Beense. 

Anderen bekeken ook

De sjonnies boeken %282%29

De Sjonnies boeken

Bekende bands

De Sjonnies boeken

Bekende bandsEen band die uw feest op z'n kop zet, De Sjonnies zorgen voor een super avond.1875,-Lees meer
jannes boeken feest

Jannes boeken

Bekende zangers

Jannes boeken

Bekende zangersLekker meezingen met zanger Jannes? Dat kan! Jannes is nu te boeken bij Evenses5945,-Lees meer
john west boeken

John West boeken

Bekende zangers

John West boeken

Bekende zangersVolkszanger John West boeken? John West is nu ook te boeken bij Evenses. 2999,-Lees meer
TinoMartin2017 edited 3

Tino Martin boeken

Bekende zangers

Tino Martin boeken

Bekende zangersDe Hollandse volkszanger Tino Martin boeken en zing mee met zijn grootste hits!2999,-Lees meer