Pleun Bierbooms boeken

Pleun is de enige echte winnares van The Voice of Holland 2017.

4,7 uit 5 sterren
€ 2975 - € 4760
Pleun Bierbooms boeken
fl dFpVYxM
LQGJwSG lM
UceEUTlorY
KrWorcUNM
Pleun Bierbooms boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Pleun Bierbooms
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Pleun Bierbooms

Al sinds klein was Pleun Bierbooms al dol op zingen. Of het nou voor de spiegel was, onder de douche of stiekem achter de computer zitten en net doen alsof ze in een videoclip speelde. In groep 8 op de basischool verzamelde ze alle moed om de solo te zingen bij de eindmusical. Toen ze naar de middelbare school ging, heeft ze zich voor zo veel mogelijk lokale talentenjachten ingeschreven. Zo sleepte ze regelmatig plekken binnen bij talentenjachten en won ze in 2012 ook nog eens 'The Voice of Nuenen'. Daarnaast heeft zij ook een paar pogingen gedaan bij The Voice Kids, waar ze niet verder kwam dan de voorrondes. ‘Wel zijn dit de momenten waar je het meest van leert, ik deed dit allemaal puur voor mijn ontwikkeling want ooit wil ik op het ‘voice’ podium staan, en alle 4 de stoelen laten draaien!’ Aldus Pleun Bierbooms.

Pleun Bierbooms voelde zich klaar voor de 'grote stap' en deed in 2016 auditie voor de 'grote' Voice of Holland. Haar eigen versie van 'A Million Years Ago' van Adele wist de coaches zo te overtuigen, dat er maar liefst vier stoelen gingen draaien. Met vier gedraaide stoelen, was het voor Pleun prijsschieten na haar auditie en lag de keuze bij haar wie haar coach werd tijdens haar avontuur bij The Voice of Holland 2017. Uiteindelijk heeft ze voor Waylon gekozen als coach en heeft ze met hem een geweldige band opgebouwd. Samen hebben ze de titel The Voice of Holland 2017 binnengesleept, wat voor Pleun Bierbooms een droom was die werkelijkheid werd.

Na het binnenslepen van The Voice of Holland 2017 maakt ze het liefst haar eigen muziek, haar eigen verhaal creëeren en het overbrengen naar verschillende soorten publiek. Nu treed ze graag op voor feesten, bedrijfsfeesten, bruiloften, festivals, verjaardagsfeesten en andere soorten evenementen, ze geniet van alle deuren die voor haar open gaan!

Boekingen Pleun Bierbooms

Wilt u Pleun Bierbooms boeken , de winnares van The Voice of Holland, voor uw verjaardag, feest, bruiloft, festival of evenement? Deze prachtige zangeres is nu te huren voor uw evenement. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Pleun Bierbooms.

Bij evenses kunt u
3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Familie Grootenbeek
5 uit 5 sterren
Wij kijken altijd met ons gezin naar The Voice of Holland en zijn dit seizoen een groot fan geworden van Pleun. Ze is echt geweldig!
Desi de Waard
5 uit 5 sterren
Geweldige zangeres al sinds het begin van The Voice!!!
Dirk van Amerongen
4 uit 5 sterren
Echt een hele goede zangeres met een pure stem. Geen verrassing dat zij The Voice of Holland heeft gewonnen ;)

Vergelijkbare acts

Krystl boeken

Krystl boeken

3 Beoordelingen

Er is geen twijfel over mogelijk, zingen kan Krystl zeker!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.