< Terug naar overzicht

Pleun Bierbooms boeken

Pleun is de enige echte winnares van The Voice of Holland 2017.
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Wij kijken altijd met ons gezin naar The Voice of Holland en zijn dit seizoen een groot fan geworden van Pleun. Ze is echt geweldig! "
Familie Grootenbeek
5
"Geweldige zangeres al sinds het begin van The Voice!!!"
Desi de Waard
5
"Echt een hele goede zangeres met een pure stem. Geen verrassing dat zij The Voice of Holland heeft gewonnen ;)"
Dirk van Amerongen
4

Pleun Bierbooms boeken

Pleun Bierbooms boeken 

 

Al sinds klein was Pleun al dol op zingen. Of het nou voor de spiegel was, onder de douche of stiekem achter de computer zitten en net doen alsof ze in een videoclip speelde. In groep 8 op de basischool verzamelde ze alle moed om de solo te zingen bij de eindmusical. Toen ze naar de middelbare school ging, heeft ze zich voor zo veel mogelijk lokale talentenjachten ingeschreven. Zo sleepte ze regelmatig plekken binnen bij talentenjachten en won ze in 2012 ook nog eens 'The Voice of Nuenen'. Daarnaast heeft zij ook een paar pogingen gedaan bij The Voice Kids, waar ze niet verder kwam dan de voorrondes. ‘Wel zijn dit de momenten waar je het meest van leert, ik deed dit allemaal puur voor mijn ontwikkeling want ooit wil ik op het ‘voice’ podium staan, en alle 4 de stoelen laten draaien!’ Aldus Pleun.

 

Pleun voelde zich klaar voor de 'grote stap' en deed in 2016 auditie voor de 'grote' Voice of Holland. Haar eigen versie van 'A Million Years Ago' van Adele wist de coaches zo te overtuigen, dat er maar liefst vier stoelen gingen draaien.Met vier gedraaide stoelen, was het voor Pleun prijsschieten na haar auditie en lag de keuze bij haar wie haar coach werd tijdens haar avontuur bij The Voice of Holland 2017. Uiteindelijk heeft ze voor Waylon gekozen als coach en heeft ze met hem een geweldige band opgebouwd. Samen hebben ze de titel The Voice of Holland 2017 binnengesleept, wat voor Pleun een droom was die werkelijkheid werd.

 

Na het binnenslepen van The Voice of Holland 2017 maakt ze het liefst haar eigen muziek, haar eigen verhaal creëeren en het overbrengen naar verschillende soorten publiek. Nu treed ze graag op voor feesten, bedrijfsfeesten, bruiloften, festivals, verjaardagsfeesten en andere soorten evenementen, ze geniet van alle deuren die voor haar open gaan!

 

Boekingen Pleun Bierbooms

 

Wilt u Pleun Bierbooms, de winnares van The Voice of Holland, boeken voor uw verjaardag, feest, bruiloft, festival of evenement? Deze prachtige zangeres is nu te huren voor uw evenement. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Pleun Bierbooms.

Anderen bekeken ook

jennifer ewbank boeken feest bruiloft

Jennifer Ewbank boeken

Bekende zangeressen

Jennifer Ewbank boeken

Bekende zangeressenDeze fantastische zangeres, bekend van The Voice of Holland, kunt u nu bij Evenses boeken975,-Lees meer
Zangeres Maan boeken bedrijfsfeest

Zangeres Maan boeken

Bekende zangeressen, Talentenshow artiesten

Zangeres Maan boeken

Bekende zangeressen, Talentenshow artiestenDeze prachtige zangeres won in 2015 The Voice of Holland.2999,-Lees meer
Jim van der Zee boeken

Jim van der Zee boeken

Talentenshow artiesten

Jim van der Zee boeken

Talentenshow artiestenJim van der Zee veroverde heel Nederland met zijn nummer Vincent tijdens The Voice 20182999,-Lees meer
kimberley maasdamme boeken

Kimberly Maasdamme boeken

Bekende zangeressen, Talentenshow artiesten

Kimberly Maasdamme boeken

Bekende zangeressen, Talentenshow artiestenThe Voice ster Kimberly Maasdamme boeken en haar prachtstem betovert u helemaal2095,-Lees meer