René Froger boeken

Een rasechte volkszanger op uw feest? Boek René Froger!

4,7 uit 5 sterren
€ 11500 - € 18400
rene-froger-boeken-bedrijfsfeest-evenement.jpg
sZF ckhbq
FOiAdObQQ
QtFyioh qs
BidVQdWks
teBKvjszA
rene-froger-boeken-bedrijfsfeest-evenement.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van René Froger
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

René Froger boeken

Wilt u René Froger boeken voor uw feest, festival of bruiloft? Via Evenses kunt u René Froger boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.

Als zoon van Bolle Jan Froger en Mien Van Es zingt René Froger geregeld in het café van zijn vader op het Amsterdamse Rembrandtplein. In 1984 verschijnt zijn eerste single (My Hitparade) en in 1987 scoort hij met de cover van Doug Ashdown, Winter In America, zijn eerste hit in de Top 40. Een jaar later verschijnt zijn debuutalbum Who Dares Wins.

In 1989 scoort René Froger, samen met Het Goede Doel, een nummer 1-hit met 'Alles Kan Een Mens Gelukkig Maken', waar er uiteindelijk meer dan 300.000 stuks worden verkocht. Als eerste Nederlander geeft hij in de zomer van 1995 twee uitverkochte concerten in de Rotterdamse Kuip. Tussen 1990 en 2005 scoort René Froger een reeks van 23 Engelstalige hits. René Froger boeken

Biografie René Froger

René Froger, de man die in z'n vaders café begon te zingen, verlegde z'n terrein naar Carré, en nog later naar Ahoy. Het album 'Sweet hello's & sad goodbyes' kwam in 1992 uit. Het album ging 4 keer platina, dat zijn 450.000 verkochte albums. In maart 2003 kreeg René Froger een Edison voor z‘n glansrijke carrière.

In 2005 vormt René Froger, samen met Gerard Joling en Gordon de Toppers, waarmee hij een jaarlijks terugkerende concertserie start. Deze Nederlandse supergroep beleefde een concertreeks in 2014 met het tienjarige jubileum. Als u René Froger boekte dan kon het haas niet zonder de Toppers. Ook vertegenwoordigt René Froger met de Toppers Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival in Rusland met het nummer Shine. Die inzending krijgt niet voldoende punten voor een plek in de finale.

Rene froger boeken.jpg
René Froger boeken

Sinds 2006 scoort René Froger met Nederlandstalige hits, waarvan Samen (in de zomer van 2012) zijn voorlopig laatste hit is geweest. In navolging van Bloed Zweet En Tranen (voor het EK in 2008) maakt hij in 2014 een single voor het WK in Brazilië, Juich Voor Nederland. Iedereen wilde op dat moment René Froger boeken. Aan het einde van 2014 maakt hij samen met een keur aan Nederlandse artiesten de single Kerstmis Vier Je Samen onder de noemer EenMaal Voor Allen. Het project, waaraan supermarktketen Jumbo zich heeft verbonden, haalt in de donkere dagen geld op voor het goede doel. René Froger boeken

Boekingen René Froger

Wilt u René Froger boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of trouwerij? René Froger boeken via Evenses voor uw jubileum en festival. Vul het offerteformulier in. of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van René Froger.

Bij Evenses kunt u:

Gegarandeerd een mooie invulling van uw feest door ons uitgebreide landelijke netwerk!

René Froger boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de de Amsterdamse René Froger boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Repertoire René Froger

Genres

Pop
Nederlandstalig

Nummers

René Froger - Alles kan een mens gelukkig maken
René Froger - Here in my Heart
René Froger - This Is The Moment
René Froger - Winter in America
René Froger - Daar sta je dan
René Froger - Jij moet verder
René Froger - Nooit meer zonder jou
René Froger - Just Say Hello!
René Froger - Doe Maar Gewoon
3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Daniel Vermeul
5 uit 5 sterren
'Wij zijn dit jaar bij de toppers geweest en dit was echt één groot feest! Wat was René geweldig!'
Dries Peters
5 uit 5 sterren
'Wat een gezellige, sympathieke man is René Froger toch! Daar komt nog eens bij dat hij ongelooflijk goed kan zingen. Hij staat echt garant voor een topavond!'
Familie Hoogenboom
4 uit 5 sterren
'Wij volgen René Froger al sinds we klein waren en hebben dit jaar eindelijk ons idool ontmoet toen hij op ons bedrijfsfeest kwam zingen, wat een avond!'

Vergelijkbare acts

Roy Donders

Roy Donders

3 Beoordelingen

De sympathieke Tilburgse volkszanger Roy Donders zet elke keer weer een onvergetelijk evenement neer!

€ 2495 - € 3990
Donnie boeken

Donnie boeken

3 Beoordelingen

Donnie met zijn snelle planga op uw feest inhuren?

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.