< Terug naar overzicht

René Froger boeken

Een rasechte volkszanger op uw feest? René Froger is nu te boeken!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"'Wij zijn dit jaar bij de toppers geweest en dit was echt één groot feest! Wat was René geweldig!'"
Daniel Vermeul
5
"'Wat een gezellige, sympathieke man is René Froger toch! Daar komt nog eens bij dat hij ongelooflijk goed kan zingen. Hij staat echt garant voor een topavond!'"
Dries Peters
5
"'Wij volgen René al sinds we klein waren en hebben dit jaar eindelijk ons idool ontmoet toen hij op ons bedrijfsfeest kwam zingen, wat een avond!'"
Familie Hoogenboom
4

René Froger boeken

René Froger boeken

 

René Froger is al jarenlang niet meer weg te denken uit de Nederlandse huiskamers. René is via Evenses tegen aantrekkelijke voorwaarden te boeken. Hij is te huren voor diverse gelegenheden: Bedrijfsfeest, evenement, trouwerij en festival.

 

Als zoon van Bolle Jan Froger en Mien Van Es zingt René Froger geregeld in het café van zijn vader op het Amsterdamse Rembrandtplein. In 1984 verschijnt zijn eerste single (My Hitparade) en in 1987 scoort hij met de cover van Doug Ashdown, Winter In America, zijn eerste hit in de Top 40. Een jaar later verschijnt zijn debuutalbum Who Dares Wins. 
 

 

In 1989 scoort hij, samen met Het Goede Doel, een nummer 1-hit met Alles Kan Een Mens Gelukkig Maken, waar er uiteindelijk meer dan 300.000 stuks worden verkocht. Als eerste Nederlander geeft hij in de zomer van 1995 twee uitverkochte concerten in de Rotterdamse Kuip. Tussen 1990 en 2005 scoort Froger een reeks van 23 Engelstalige hits. 
 

 

In 2005 vormt hij, samen met Gerard Joling en Gordon de Toppers, waarmee hij een jaarlijks terugkerende concertserie start. Die concertreeks beleeft in 2014 het tienjarige jubileum. Ook vertegenwoordigt hij met de Toppers ons land tijdens het Eurovisie Songfestival in Rusland met het nummer Shine. Die inzending krijgt niet voldoende punten voor een plek in de finale. 
 

 

Sinds 2006 scoort Froger met Nederlandstalige hits,waarvan Samen (in de zomer van 2012) zijn voorlopig laatste hit is geweest. In navolging van Bloed Zweet En Tranen (voor het EK in 2008) maakt hij in 2014 een single voor het WK in Brazilië, Juich Voor Nederland. Aan het einde van 2014 maakt hij samen met een keur aan Nederlandse artiesten de single Kerstmis Vier Je Samen onder de noemer EenMaal Voor Allen. Het project, waaraan supermarktketen Jumbo zich heeft verbonden, haalt in de donkere dagen geld op voor het goede doel.

 

Boekingen René Froger

 

Wilt u René Froger boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of trouwerij? Deze act is via Evenses te huren voor uw jubileum en festival. Vul het offerteformulier in. of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van René Froger. 
 

Anderen bekeken ook

Gerard Joling boeken

Gerard Joling boeken

Bekende zangers

Gerard Joling boeken

Bekende zangersGerard Joling is de droom op ieder Oer-Hollands feest!2999,-Lees meer
lee towers boeken bedrijfsfeest

Lee Towers boeken

Bekende zangers

Lee Towers boeken

Bekende zangersLee Towers. Wie kent hem niet? 2999,-Lees meer
Samantha Steenwijk persfoto

Samantha Steenwijk boeken

Bekende zangeressen, Talentenshow artiesten

Samantha Steenwijk boeken

Bekende zangeressen, Talentenshow artiestenThe Voice artiest Samantha Steenwijk boeken en haar prachtstem betoverd u helemaal2999,-Lees meer
Danny Froger boeken

Danny Froger boeken

Bekende zangers

Danny Froger boeken

Bekende zangersGa helemaal los op de meezingers van Danny Froger!2999,-Lees meer