1 filter
Sorteer op: Relevantie
Andre Hazes boeken
100% match

Andre Hazes boeken

3 Beoordelingen

André Hazes doet wat hij wilt. Deze 'doodgewone man' zorgt altijd voor een show!

prijs op aanvraag
John West boeken
100% match

John West boeken

3 Beoordelingen

Volkszanger John West boeken voor een onvergetelijk feest!

€ 2295 - € 3670
Amsterdamse zanger | Evenses
Advies of hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Amsterdamse zanger

Amsterdamse zanger Amsterdam Amsterdamse zanger Amsterdamse zanger boeken.jpeg

De Amsterdamse grachten, oud Hollandse cultuur en gezelligheid. Daar denken mensen vaak aan als ze aan onze hoofdstad Amsterdam denken. Deze stad is een cultureel centrum, mensen van over de hele wereld komen hier samen, waar verschillende culturen elkaar ontmoeten en samensmelten. Met meer dan 800.000 inwoners en ongeveer 180 verschillende nationaliteiten is Amsterdam een echte metropool, dus muziek is erg belangrijk.

Muziek is een manier voor mensen om van elkaars cultuur te leren, en het is ook een manier om met elkaar in contact te komen. Verschillende culturen hebben verschillende muziekstijlen en muziek kan zelfs van provincie tot provincie verschillen. Hierdoor is het aantal Amsterdamse artiesten enorm toegenomen en is er een eigen Amsterdams zangersnetwerk ontstaan. Elk van deze Amsterdamse artiesten is heel uniek en elk heeft zijn eigen stijl.

Amsterdamse volkszanger

Amsterdamse zanger Amsterdamse zanger boeken Amsterdamse zanger boeken.jpeg

Zoals iedere Amsterdamse volkszanger weten onze artiesten iedere gelegenheid te laten slagen. Wanneer u aan bekende Amsterdamse zangers denkt, komen namen zoals Andre Hazes, Rene Froger, Dries Roelvink, Django Wagner of Danny de Munck vaak tevoorschijn. Meestal zijn dit echte Amsterdamse volkszangers. tegenwoordig zijn er naast volkszangers ook een heleboel andere soorten Amsterdamse zangers te vinden. Van musical zangers zoals Silver Metz tot singer-songwriter Waylon, er zijn genoeg zangers voor ieder evenement.
Amsterdamse zanger hebben het talent om een nostalgische en echte Hollandse sfeer neer te zetten.

Hun liederen over het leven, zijn herkenbaar voor alle mensen. Levensliederen over de liefde, problemen in het leven en meer, wekken vaak vele emoties op maar naast dat, is het natuurlijk ook gewoon leuk om hard mee te zingen met de bekendste volksliedjes. Of het nou in Nederland zelf is of in het buitenland, als Nederlanders volksliedjes horen creëert het samenhorigheid en dat is het mooie van volkszangers. Ze brengen de mensen bij elkaar door middel van zang en zorgen ervoor dat iedereen zich even thuis voelt.

Bekende Amsterdamse zanger boeken?

Amsterdamse zanger boeken Amsterdamse zanger boeken Amsterdamse zanger boeken.jpeg
U kunt bij ons voor elke gelegenheid een zanger boeken. Hierbij kunt u denken aan bruiloften, verjaardagen, jubilea, bedrijfsfeesten of andere bedrijfsevenementen, festivals, themafeesten, etc. U kunt ons op elk moment contact met ons opnemen, wij zijn altijd bereid om 24 uur per dag mee te denken en staan klaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. alle artiesten hebben hun eigen aanpak, De stijl van de zangers is te zien in hun video's op de website en op onze social media. Social media links vind je onderaan de website. Evenses biedt een breed scala aan Amsterdamse zangers en Amsterdamse zangeressen. Voor alle gelegenheden hebben we een zanger die bij je past. Misschien wilt u een volkszanger die optreedt in een bar of feest, een popzanger die optreedt op een verjaardagsfeestje van een vriend of vriendin, of een Amsterdamse zanger die optreedt op bedrijfsevenementen; Evenses biedt u de beste Amsterdamse zangers.

Lijst Amsterdamse zangers

Evenses heeft een groot aanbod aan Amsterdamse zangers. Of u nou een Amsterdamse zanger wilt of een popzangeres, u heeft genoeg keuze bij ons. Onze artiesten zijn professioneel en zullen gegarandeerd aan al u eisen voldoen. Hieronder staat een lijst van de Amsterdamse zangers die wij bieden. Mocht u een wens hebben voor een zanger die nog niet op onze website staat, kunt u dat aan ons laten weten en onze event-specialisten zullen u hiermee helpen.
Evenses bied:

 • Andre Hazes
 • Danny Froger
 • Danilo Kuiters
 • Django Wagner
 • Dries Roelvink
 • Frank van Etten
 • John de Bever
 • John West
 • Martijn Fisher
 • Peter Beense
 • Waylon

Voor ieder feest, evenement of gelegenheid zullen onze Amsterdamse zangers u een fantastische avond geven. Duik samen met hun voor een nachtje in de Amsterdamse sfeer en laat hun u een rondje de Amsterdamse grachten beleven met hun muziek.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.