Jeffrey Heesen Boeken

Wilt u Jeffrey Heesen boeken voor uw feest of festival? Via Evenses kunt Jeffrey Heesen boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.

Jeffrey Heesen boekenJeffrey Heesen boeken

Biografie Jeffrey Heesen

Jeffrey Heesen uit het Brabantse Oss stond op de shortlist van SBS6's talentenjacht "Blood, Sweat & Tears 2015" en maakte diepe indruk. De jury waardeerde zijn optreden en uitstraling, het is duidelijk dat de Nederlandse topartiesten rijker zijn.
Vanaf het moment dat Jeffrey Heesen werd geboren op 11 september 1990, is hij beïnvloed door muziek: Jeffrey wist hoe de accordeon werkt toen hij 5 jaar oud was, en nam deel aan verschillende talentenjachten. Zijn vader was een bekende zanger/gitarist in diverse bandjes in Brabant.

In 2004 kwam zijn eerste single 'Hey Lieve Meid' uit. Na deelname aan BZT kan hij volledig schrijven en schrijven. De door hem geschreven zomersingle "Mag Ik Let De Zon Schijnen" heeft duidelijk aangegeven hoe Jeffrey met muziek wil omgaan. Ook opvolger 'De Wereld Is Van Ons' had dezelfde stijl en werd warm onthaald. Hij gebruikt een "one night stand" om te laten zien dat hij flexibeler is en niet zomaar geclassificeerd kan worden. De reacties op "My Angel" zijn zo enthousiast dat ook de kersteditie verschijnt. Deze singles zijn uiteraard terug te vinden op zijn debuutalbum 'Intense'. J

effrey heeft een album gemaakt met producer Waylon van der Heijden, en daar is hij trots op. Buma erkent haar inspanningen met de Buma NL Most Outstanding Talent Award.
Hij bewees dat de release van Jeffrey's laatste album, Verbintenis, meer annotaties op zijn zang heeft, en in zijn album verdiepte hij zijn stijl en probeerde deze verder te verbreden. In 2008 kwam zijn single 'Blijf bij mij Vannacht' in de top 100. Jeffrey Heesen boeken

Bekend van:

  • Finalist Bloed, Zweet & Tranen
  • Buma NL Award voor Grootste Talent
  • Party Award voor Meest Populaire Artiest
  • Covers van enkele favoriete liedjes waar Jeffrey groot bewonderaar van is.
  • Kerst single Ja Het Is Kerstmis
  • Gastoptredens Toppers In Concert
  • Hits o.a. Mag Ik De Zon Laten Schijnen, De Wereld Is Van Ons, Even Wachten, Zijn We Uitgepraat, One Night Stand, M'n Engel, Jij, Liefde Is Magie, Zijn Het Je Ogen, Donker en Nikita.

Boekingen Jeffrey Heesen

Wilt u Jeffrey Heesen boeken voor uw feest of festival? Jeffrey Heesen boeken via Evenses voor uw bruiloft of bedrijfsfeest. Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit gegarandeerd doordat wij alleen maar met professionele artiesten werken.

Jefrrey Heesen boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Jeffrey Heesen boekingen bekend als een groots feest spektakel.