< Terug naar overzicht

Waylon boeken

Waylon weet met zijn stem vele harten te stelen. Deze geweldige zanger kunt u nu hier boeken
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Nog steeds aan het nagenieten van een superavond Glemmer Beau Festival met als toetje Waylon. Wat een stem heeft die man!!"
Froukje
5
"Zijn album 'Heaven after midnight' is geweldig. Wat een stem heeft die Waylon. Hiermee behoort hij echt tot de top, ook op internationaal niveau! "
Jennifer
5
"Wat legt hij zijn gevoel in zijn liedjes. Het is echt prachtig! Live is zijn stem helemaal geweldig!!"
Alicia
4

Waylon boeken

Waylon boeken 

 

Waylon, geboren als Willem Bijkerk stond op elfjarige leeftijd voor het eerst op het podium tijdens een playback- en soundmixshow in Oosterhout. Vanaf dat moment had hij de smaak te pakken en reisde hij het hele land door om op te treden op diverse talentenjachten onder de artiestennaam: Waylon Young. Op zijn zestiende, in 1997, tekende hij een platencontract bij EMI. Een paar weken voor zijn twintigste verjaardag in 2001 mocht hij, op uitnodiging van zijn idool Waylon Jennings, naar Nashville Tennessee afreizen. Daar reed hij rond in limousines met chauffeur en campagne en kwam zelfs bij zijn idool thuis. Dit was voor hem de echte start van muziek. 

 

Waylon deed samen met Rachel Kramer in 2005 mee aan de Nationale Songfestival. Het duo ‘Rachel & Waylon’ verliest met het nummer ‘Leven als een beest’ van Glennis Grace, die dat jaar Nederland vertegenwoordigd in het Eurovisie Songfestival. In 2008 krijgt Waylon zijn grote doorbraak door deelname aan het TV-programma 'Holland’s Got Talent'. De zanger doet auditie met het nummer ‘It’s a man’s world’ van James Brown en bereikt moeiteloos de finale. In de finale wordt Waylon tweede. Ondanks zijn verlies tekent Waylon als eerste Nederlander een contract bij Motown.

Op 25 november 2013 wordt bekend dat Ilse DeLange en Waylon Nederland zullen vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2014 in Kopenhagen. Het muzikale duo heet:'The Common Linnets'. Na een paar weken komt echter een abrupt einde aan de samenwerking wanneer Ilse zonder Waylon bij televisieoptredens verschijnt. Iedereen vraagt zich af waar Waylon is. De complete Nederlandse pers valt erover, want "Waar is Waylon?!". Uiteindelijk komt de zanger met een verklaring om alle geruchten de wereld uit te helpen en zegt zich meer te willen richten op zijn solocarrière. 

 

Boekingen van Waylon 

 

Wilt u Waylon boeken voor uw bedrijfsfeest, jubileum of festival? Deze act is bij Evenses te huren voor uw opening en trouwfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Waylon. 

Anderen bekeken ook

Trijntje oosterhuis boeken 0

Trijntje Oosterhuis boeken

Bekende zangeressen

Trijntje Oosterhuis boeken

Bekende zangeressenDé zangeres die Nederland heeft vertegenwoordigd op het songfestival!2999,-Lees meer
Ilse de lange boeken

Ilse de Lange boeken

Bekende zangeressen

Ilse de Lange boeken

Bekende zangeressenHaar warme stem en goede looks bevallen iedereen! Bij ons is Ilse de Lange te boeken.2999,-Lees meer
Lil Kleine boeken feest

Lil Kleine boeken

Bekende Urban artiesten

Lil Kleine boeken

Bekende Urban artiestenLil Kleine de rapper die uw feest hoe dan ook onvergetelijk maakt2999,-Lees meer
Anouk boeken

Anouk boeken

Bekende zangeressen

Anouk boeken

Bekende zangeressen Boek Anouk en één van Nederlands bekendste artiesten staat te schitteren op uw podium!2999,-Lees meer