Madina boeken

Een nieuwe bekende artiest waar de laatste tijd veel over gesproken wordt, dat is Madina!

prijs op aanvraag
Madina boeken
Madina boeken
Zangeres Madina
DfSAZqdbk
j DtptMmwU
vimCeFT Z
RVJrhxSKIL
oOPyiSkvwmQ
Madina boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Madina
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Zangeres Madina

Madina is een zangeres waarvan de volledige naam Madina Aghamir is. Ze is van Afghaanse afkomst en is opgegroeid in in het Gelderse dorpje Zetten. Madina werd in 1987 geboren in een gezin met vier zussen en een broer. Nadat haar vader in Kaboel door de Taliban was vermoord en haar broer kort daarna vermist was geraakt, vluchtte Hamidi in 2001 op vijftienjarige leeftijd, na een reeks beproevingen en een omweg langs Rusland, met haar moeder en zussen van Afghanistan naar België. In 2008 verkreeg Hamidi de Belgische nationaliteit. Momenteel woont de zangeres in Amsterdam. Ze is de eerste artieste die tekende bij Ismo zijn platenlabel genaamd: Ismo Music. Toen Madina jong was werd ze veel gepest. Ook had ze naar eigen zeggen weinig vrienden. Madina komt uit een gezin van zes dochters die allemaal zeer beschermd zijn opgevoed. Van de hogeschool studeerde Madina schoonheidsverzorging. Op die manier kwam ze in contact met de modewereld, waarin ze op een dag gevraagd werd om in te vallen voor een model op de catwalk. In december 2010 werd Hamidi tot Miss Diamant 2011 gekroond, na een unanieme beslissing van de jury, iets wat in de 29 jaar dat deze prijs werd uitgereikt nooit eerder gebeurde. In 2012 won Hamidi de Belgische preselectie voor de Miss Earth-verkiezing, waardoor ze naar Manilla mocht om België te vertegenwoordigen.

In december 2012 ging zangeres Madina naar Hollywood om een carrière te beginnen als actrice. In 2013 speelde zij in Babaï, in België kreeg ze een bijrol in de televisieserie Cordon.

Contract bij Ismo Music

De zangeres was de eerste vrouwelijke artieste die een contract kreeg van rapper Ismo bij diens label Ismo Music. In 2019 was het dan zover en na het tekenen van haar contract bracht de zangeres, samen met Ismo, haar eerste liedje ‘Niet Voor Mij’ uit. Haar debuutsingle haalde miljoenen streams binnen en niet veel later kwam haar eerste solotrack ‘Tijd Voor Mij’ uit, die wederom miljoenen streams behaalde. Haar debuut EP genaamd ‘Licht’, kwam in datzelfde jaar uit en bevat samenwerkingen met onder andere Ismo, Riffi en Ashafar.

Madina boeken

Madina is een groeiende artiest die keer op keer leuke liedjes uitbrengt.

Wilt u Madina boeken? Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Daarom kunt u bij ons ook een Madina boeken. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij Evenses kunt u ook:
Repertoire Madina

Genres

Pop
Hiphop

Vergelijkbare acts

DJ Sefa

DJ Sefa

Sefa is actief binnen de hardcore scene, met als subgenre frenchcore. Ook te boeken bij Evenses Entertainment!

prijs op aanvraag
RONDÉ boeken

RONDÉ boeken

Boek de Nederlandse Indiepopband RONDÉ nu voor uw feest of festival!

prijs op aanvraag
Lijpe boeken

Lijpe boeken

3 Beoordelingen

Een bekende Urban artiest in uw club? Boek Lijpe en hij zet de club op zijn kop!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.