Sandra van Nieuwland boeken

De zangeres die bekend werd door haar deelname aan The Voice of Holland, is nu te boeken voor uw evenement of festival. Sandra van Nieuwland is bekend van de hitsingles 'More' en 'Keep your head up'! U boekt haar bij Evenses voor uw feest, event of bedrijfsfeest.

Sandra van Nieuwland heeft voor haar deelname aan The Voice gezongen in verschillende bands, dit waren vooral coverbands en jazz bands. Een jaar voordat ze meedeed aan The Voice kwam ze als solo-act tot de kwartfinale van de Grote Prijs van Nederland. Dit is een nationale muziekcompetitie.

In 2012 brak Sandra nationaal door, met haar auditie voor The Voice of Holland. Haar versie van Usher's 'More' die zij tijdens haar auditie zong, werd zo een grote hit dat het dubbel platina behaalde! Ook haar versie van Ben Howard's 'Keep your head up' deed het goed in de hitlijsten. Met haar covers stond zij op nummer 1 en 2 van de Single Top 100. Niet lang daarna behaalde ze een nieuw record: ze stond met deze nummers en haar cover van 'Beggin'' in de top drie van de hitlijst! Aan het eind van dat jaar had zij ook een ander record op haar naam staan, Sandra is de eerste Nederlandse artiest die drie singles in de top 10 van de Nederlandse Top 40 heeft staan.

Na het programma The Voiceb bracht Sandra van Nieuwland haar eerste officiële single uit, 'Venus'. Kort daarna volgde haar debuutalbum 'And More'. Het album had groots succes, het stond zeven op nummer 1 en behaalde platina. Haar tweede album deed het ook erg goed. 'Banging on the Doors of Love' behaalde goud.

Sandra van Nieuwland inhuren voor uw festival of feest

Sandra van Nieuwland boeken voor uw feest, stadsfeest, opening of evenement? Deze fenomenale zangeres boekt u hier voor uw bedrijfsfeest of festival. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie over het boeken van Sandra Nieuwland of een vrijblijvende offerte aanvragen voor Sandra van Nieuwland.