< Terug naar overzicht

Sef boeken

Sef, geen rapper maar een popartiest. Nu te boeken bij Evenses Entertainment!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Het contact met Evenses verliep heel goed en alle afspraken zijn netjes nagekomen! Het optreden van Sef was hartstikke goed en was zelfs nog leuker dan we hadden verwacht. Sef heeft ons evenement echt een oppepper gegeven en we hebben heel erg van hem genoten. Hij was het zeker waard! Bedankt. "
Selina van Hees
5
"Alles super verlopen, top feestje gemaakt door Sef!"
Dave Naafs
5
"We zijn heel tevreden over het optreden van Sef. Hij bracht er de juiste sfeer in en zijn zang werd zeer goed ontvangen en gewaardeerd door het publiek! Kortom: een top optreden en we zijn blij dat we hem hebben geboekt!"
Nicolet Komar
5
"Zeer geslaagd optreden. Goede en duidelijke afspraken vooraf. "
Maarten de Pasch
5

Sef boeken

Sef boeken 

Rapper Sef die zich eigenlijk een popartiest noemt is niet meer weg te denken uit de muziekwereld hier in Nederland. Hoe Sef duidelijk heeft gemaakt dat hij eigenlijk een popartiest is, werd duidelijk op het nummer Kunst & Vliegwerk die hij samen uitbracht met zijn eerste rapgroep Flinke namen. In dit nummer riep Sef 'Noem me Sef Koons, ik ben geen rapper maar een popartiest.' Als je het voor het eerst hoort is het een grappige verwijzing naar pop art-kunstenaar Jeff Koons, maar er zit een kern van waarheid in. Hoewel Sef uit huis eigenlijk een rapper is, gaan zijn muzikale uitspattingen steeds verder voorbij de traditionele hiphop-grenzen. Dit is eigenlijk de doorbraak van Sef geweest. Sindsdien maakte hij samen met bekende rappers en groepen nummers zoals Stuk die hij samen met The Partysquad, Dio en Sjaak uitbracht. Al snel volgde een samenwerking met The Opposites met het nummer me Nikes. Hoewel hij in deze tijd toch nog lid van de rapgroep Flinke Namen was vond Yousef, hoe de rapper-pop artiest echt heet, het geen probleem om ook samen met andere rappers nummers uit te brengen. Dat was voor Sef een slimme zet, want zo is hij nog bekender geworden onder Nederland en is hij dus niet meer weg te denken uit de muziekwereld. Vanaf nu is Sef ook te boeken bij Evenses!

 

Boekingen Sef

Wilt u Sef boeken voor uw feest, festival of evenement? Deze artiest is via Evenses te huren voor uw festival of bedrijfsfeest. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor Sef. U kunt ons ook telefonisch bereiken mocht u nog vragen hebben over het boeken van Sef. Wij staan 24 uur per dag 7 dagen in de week klaar voor al uw vragen over het boeken van Sef.

 

Anderen bekeken ook

Evenses Cho boeken

Cho boeken

Bekende Urban artiesten

Cho boeken

Bekende Urban artiestenCho bekend van hit 'Misschien wel hé?' Misschien ook niet maar zeker wel te boeken bij Evenses!2999,-Lees meer
Bokoesam boeken %7C Bij Evenses

Bokoesam boeken

Bekende Urban artiesten

Bokoesam boeken

Bekende Urban artiestenVrolijke Bokoesam nu ook als rapper op uw evenement! Boek Bokoesam bij Evenses2999,-Lees meer
Famke Louise boeken

Famke Louise boeken

Bekende zangeressen, Bekende Urban artiesten

Famke Louise boeken

Bekende zangeressen, Bekende Urban artiestenZe is op haar 'monnie' en vroomt zo naar de fashion week, Famke Louise boekt u bij Evenses!2999,-Lees meer
Yung internet boeken 0

Yung internet boeken

Bekende zangers, Bekende bands

Yung internet boeken

Bekende zangers, Bekende bandsIn de binnenstad maar ook buiten de stad is Yung internet te boeken!2999,-Lees meer