• act boeken
 • The Aerial Dance Duo
 • The Aerial Dance Duo boeken
 • The Aerial Dance Duo inhuren
 • boek The Aerial Dance Duo
 • huur The Aerial Dance Duo
act boeken
PzSuAW
XIyrBNUOEE
rodVSESXriA
The Aerial Dance Duo
The Aerial Dance Duo boeken
The Aerial Dance Duo inhuren
boek The Aerial Dance Duo

The Aerial Dance Duo

€ 1145 - € 2060
4,8 (13 Beoordelingen)

Over The Aerial Dance Duo

Twee dansers die door middel van duetten in verschillende stijlen een bijzondere act weten op te voeren. Denk hierbij aan de stijlen: moderne dans, klassiek ballet, tango en Latin. Deze dansstijlen worden uitgevoerd met indrukwekkende lifts, partnerwerk en luchtacrobatiek. Zij voeren hun acts uit in tissu, hoepel en straps en doen dit zowel solo als in duo formatie. The Aerial Dance Duo is ook in staat om een act uit te werken op een bepaald nummer of met een bepaald thema of concept.


Een Magische Samensmelting van Wereldwijde Danservaring!

Allebei de dansers hebben een uitgebreide carrière achter de rug als danser in landen zoals Rusland, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland en Korea (o.a. Musichal St. Petersburg, Landestheater Linz, Isabelle Beernaert, Choreonyx, Ballet Actuel, Showballet Imperio). Daarnaast dansten ze ook in talrijke musicals, opera’s bij o.a. De Nederlandse opera, English National opera, Deutsche Oper, opera de Oviedo, La monnaie, Vlaamse Opera, operettes en theatervoorstellingen en op cruiseschepen. Sinds het ontstaan van het duo eind 2015, waren ze samen te gast bij talrijke festivals, dinner shows, gala’s, circus voorstellingen en events. Zo werkten ze voor Tomorrowland, Delhi international arts festival (Delhi India), C2 (Montreal), Opera Royal de Wallonie, Stadttheater Achen, circus Boxtalino en vele anderen. En nu zijn ze te boeken bij Evenses voor uw feest, diner of festival. 

The Aerial Dance Duo boeken?

Wilt u The Aerial Dance Duo boeken voor uw evenement of feest? Leuk voor het verjaardagsfeestje van uw kind of als verrassing voor uw gasten op uw bedrijfsfeest of diner. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Bij Evenses kunt u:


Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, daarom werken wij alleen maar met professionele acts. The Aerial Dance Duo boekingen zorgen altijd voor veel plezier. Ook staan de The Aerial Dance Duo boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Op zoek naar een andere act?

Bij Evenses hebben we niet alleen The Aerial Dance Duo, ook hebben wij een groot assortiment aan allemaal verschillende Dragqueen acts, Acrobaten en Typetjes. Waar u ook naar op zoek bent, bij ons kunt u de juiste act boeken voor uw persoonlijke evenement.

Ontvang de beschikbaarheid van The Aerial Dance Duo
Starttijd

13 Beoordelingen
4,8 (13 Beoordelingen)

Calista Bowen
Ik heb dit duo op zien treden tijdens Tomorrowland, echt een toevoeging aan de avond. Ze zijn zo talentvol en hebben veel plezier in hun werk.
Ruby van Wering
Professioneel, talentvol en origineel.
Dorien Renirie
Hoop ze snel nog eens op te zien treden. Nog nooit zoiets meegemaakt. Net wanneer je denkt alles gezien te hebben komen ze weer met wat nieuws. Zowel de kinderen als wij waren dol enthousiast!
Sander de Koning
Zeker voor herhaling vatbaar! Topavond
+ bekijk alle reviews

FAQ

Waar vooraf rekening mee houden bij een acrobatiek act?

Voordat je een acrobatiek act boekt, is het belangrijk om te weten wat voor soort evenement je organiseert en welke specifieke behoeften en eisen je hebt voor de act. Overweeg ook het publiek dat aanwezig zal zijn en de beschikbare ruimte voor de uitvoering.

Wat zijn de veiligheidsmaatregelen voor een acrobatiek act?

Veiligheid is een zeer belangrijk aspect van acrobatiek. De artiesten moeten getraind zijn en de juiste apparatuur en accessoires gebruiken voor hun uitvoeringen. Het is ook belangrijk om een ​​veilige omgeving te creëren, met de juiste ondergrond, veiligheidsnetten of kussens, en een goede verlichting. Het is raadzaam om met de artiesten en hun agentschap te overleggen over de specifieke veiligheidsmaatregelen die nodig zijn voor de uitvoering van de act.

Wat is een tissue act?

Een tissue act is een acrobatische luchtact die wordt uitgevoerd op een verticale doek of stof, ook wel bekend als een tissue. De artiest klimt omhoog en omlaag langs de stof, voert verschillende poses en trucs uit terwijl hij of zij in de lucht hangt en daalt vervolgens langzaam naar de grond.

Wat zijn de veiligheidsmaatregelen tijdens een tissue act?

Veiligheid is van het grootste belang tijdens een tissue act. De artiesten zorgen ervoor dat de locatie geschikt is voor de act en dat er voldoende veiligheidsmaatregelen zijn getroffen, zoals het plaatsen van een valmat en het gebruik van veiligheidsgordels. De artiesten zijn getraind in veiligheidsprocedures en dragen vaak beschermende kleding. Het publiek moet zich ook houden aan de veiligheidsinstructies van de artiesten en de locatie.

Wat moet u weten voor het boeken van een tissue act?

Voordat u een tissue act boekt, moet u weten hoeveel ruimte er beschikbaar is voor de act, hoe hoog het plafond is en wat de locatievereisten zijn voor de act. U moet ook de duur van de act bepalen en duidelijk communiceren wat voor soort act u wilt, inclusief eventuele speciale verzoeken of thema's die u in gedachten heeft. Ten slotte moet u ervoor zorgen dat u een duidelijk begrip heeft van de kosten van de act, inclusief eventuele extra kosten, zoals reiskosten of vergoedingen voor speciale apparatuur.

Waarom een dansshow boeken?
 • Entertainment - Een dansshow kan een leuke en boeiende vorm van entertainment zijn voor uw publiek. Het kan mensen inspireren, enthousiasmeren en vermaken.

 • Kunst - Dans is een prachtige kunstvorm die verschillende emoties kan uitdrukken en de zintuigen kan prikkelen. Door een dansshow te boeken, kunt u uw publiek blootstellen aan deze kunstvorm en hen laten genieten van de schoonheid van dans.

 • Sfeer - Een dansshow kan een geweldige manier zijn om de sfeer van uw evenement te versterken. Of het nu gaat om een ​​bedrijfsfeest, een bruiloft of een ander soort evenement, een dansshow kan een unieke en opwindende sfeer creëren.

Wat voor toevoeging heeft een show op uw evenement?

Een show kan een geweldige toevoeging zijn aan uw evenement, omdat het een extra dimensie van entertainment biedt die uw gasten zal vermaken en bijblijven. Afhankelijk van het type show dat u boekt, kan het uw evenement ook een bepaalde sfeer of thema geven.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

act boeken The Aerial Dance Duo
€ 1145 - € 2060
4,8 (13 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar