< Terug naar overzicht

The Vintage Brothers

Een veelzijdig muziek duo met swingende live muziek
vanaf: 
495,-
5

Referenties

"Mede dankzij The Vintage Brothers hebben wij een te gek bruiloftsfeest gehad! Ze waren precies op tijd en de muziek was leuk voor jong en oud."
Pascalle van Vught
5
"Wat een leuk optreden. Wij hebben er erg van genoten en de voetjes gingen van de vloer."
Danny
5
"Blij dat we voor deze keuze zijn gegaan en dit duo hebben geboekt. Ze spelen goed en hebben veel lol in hun muziek, lekker swingend en even terug in de tijd."
Jules van der Meer
4

The Vintage Brothers

Dit energieke duo neemt u mee naar de jaren '20 en '30 van de vorige eeuw en speelt een mix van swing, jazz en traditionele countrymuziek. Het repertoire van het muzikale duo zit bomvol covers van swing legendes zoals Bob Wills, Hank Penny en The Hokum Boys. De up-tempo en dansbare nummers worden gespeeld met een goed gevoel voor humor en een brede lach.

 

Beide artiesten zingen en spelen daarnaast zowel gitaar als mondharmonica. Dit muziek duo is een graag geziene band op kleine intieme feesten en grotere muziek evenementen. Van recepties en verjaardagen tot festivals en bedrijfsfeesten. Ze spelen swingende live muziek; één van de betere ingrediënten voor een goed feest.

 

Met zijn tweeën hebben ze niet veel ruimte nodig en zijn te boeken op de voorgrond om alle gasten aan het dansen te krijgen maar ook als vermakelijke achtergrondmuziek. Dat kan akoestisch of licht versterkt, binnen of buiten, noem het maar op! Er is ruimte om specifieke wensen en verzoeken vooraf te bespreken.

 

Wilt u The Vintage Brothers boeken voor uw feest, receptie, bruiloft, dinerbedrijfsfeestevenement of festival? Deze act is te boeken via Evenses. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact op. U kunt ons 7 dagen per week bereiken. We helpen u graag met al uw vragen over het boeken van de artiesten. 

Andere bekeken ook

duo boeken receptie

Acoustic Lounge

Pop duo

Acoustic Lounge

Pop duoMet slechts zang-gitaar en contrabas verzorgt dit pop- en coverduo een sfeervol optreden.745,-Lees meer
pop duo two delight

Two Delight

Coverband, Pop duo

Two Delight

Coverband, Pop duoEen zeer ervaren en allround duo, dat zich ondersteund met backing tracks.445,-Lees meer
Jazz kings huren

The Jazz Kings

Jazz band, Jazz duo

The Jazz Kings

Jazz band, Jazz duoEen geweldige en swingende jazzband die zijn jazz klassiekers kent. 895,-Lees meer

Repertoire

Genres

  • Pop
  • Jazz

Songs