De band is als studentenband begonnen met muziek maken in een doorsnee studentenhuis.

Met de nodige biertjes, lol en muziek werden de dagen tot in de late uurtjes gevuld. Het is op die plek waar de eerste jamsessies plaatsvonden en de grondvesten van de band gelegd worden door de vijf jongens.

Dit ‘jam-gehalte' houdt de band nog altijd in zijn greep, want het blijkt de bron voor hun liedjes. Invloeden van dergelijke artiesten zijn dan ook terug te vinden in hun repertoire. Op basis van een flinke dosis lol, fanatisme en muzikaliteit vergaat het de band al geruime tijd erg goed. De band, is na hun studententijd, uitgegroeid tot een volwaardige groep muzikanten met een eigen sound waarbij muzikaliteit en enthousiasme gepaard gaan. Niet een standaard coverband met het geijkte repertoire maar een leuke band met eigen werk en covers in een ander jasje gestoken in het genre pop, soul, funk, reggae en blues. Bij hun optreden lopen ze gedeeltelijk rond, maar ze spelen daarnaast ook op een vaste plek. Een optreden kan zowel akoestisch en verplaatsbaar als op een vaste plek waarbij ze versterkt spelen.

Wilt u coverband Two boeken voor uw bruiloft, diner, feest of bedrijfsfeest? Deze coverband is te huren via Evenses voor uw studentenfeest, gala of verjaardag. Vul het offerte formulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.