< Terug naar overzicht

Dronken Non

Een non met een alcoholprobleem, dat kan nooit goed gaan!
vanaf: 
295,-
4

Referenties

"Het dronken nonnetje heeft voor veel lachmomenten gezorgd bij het publiek."
Nelleke, Kerstevent
4
"Je was zaterdag 35 jarige verjaardagfeest. Je was echt geweldig. We hebben veel gelachen en ik nadien heel veel goede reacties op de act gekregen. Bedankt dat je op zo'n korte termijn nog zo'n leuke act hebt kunnen neerzetten."
Niry Petroijs
5
"Afgelopen woensdag was je bij ons op kantoor, wij vonden het fantastisch. Iedereen heeft er nog lang over door gepraat! Mijn collega kon niet geloven dat we hadden je ingehuurd, ze dacht dat je haar echt kende, echt fantastisch. "
Jordy de Knaap
4

Dronken Non

Naarmate de avond vordert lijkt het wel of Heineke steeds loslippiger wordt… met alle gevolgen van dien!

 

Een typetje zorgt door middel van humor, bizarre wendingen en interactie met het publiek voor veel sfeer op elke gelegenheid. Uw gasten zullen binnen no-time een glimlach op hun gezicht krijgen door de onverwachte en humoristische wendingen die onze acts aan uw gelegenheid toevoegen. Onze types zijn professionele acteurs met jarenlange ervaring. Hierdoor zijn zij altijd in staat om in te spelen op de sfeer op elke gelegenheid, ongeacht het publiek of het soort feest.

 

Onze typetjes kunt u op twee verschillende manieren het entertainment laten verzorgen op uw feest, namelijk:

 

1.         ‘Persoonlijk’, dit houdt in, onze acteur zal contact opnemen met u of de contactpersoon om informatie te verzamelen over de persoon of personen om een act samen te stellen die niet alleen leuk is, maar ook erg persoonlijk. Hij of zij komt zeker in het zonnetje te staan. Deze optie is echter wel voor een korte duur, namelijk maximaal 30 minuten, en zeer geschikt voor verjaardagen en jubileums. Indien u de acteur langer wenst, bekijk dan optie 2.

 

2.         ‘Allround typetje’, is gebaseerd op improvisatie, zo ontstaan de meest spontane en grappigste scenario’s. Onze allround typetjes zijn voor allerlei verschillende gelegenheden te boeken, of het nu voor een festival is of voor bij de opening van een nieuw kantoor. Zoekt u een typetje voor een langere periode, dan is een allround typetje de beste keuze.

 

Natuurlijk is het ook mogelijk om beide opties te combineren.

 

 

Wilt u ook een komische, bijzondere act huren op uw feest, opening, verjaardag, evenement, bruiloft of jubileum? Via onze websites kunt u de leukste acts boeken!

 

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
Typetje Serveerster

Serveerster

Typetje

Serveerster

TypetjeHet typetje 'Serveerster' zorgt voor grappige momenten op uw feest, evenement of bedrijfsfeest.295,-Lees meer
dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer