Dronken Non

111 keer aangevraagd

Een non met een alcoholprobleem, dat kan nooit goed gaan!

4,6 uit 5 sterren
€ 395 - € 990
Typetje-huren-bedrijfsfeest-receptie.jpg
VWQeHkXw
typetje boeken
typetje huren
Typetje-huren-bedrijfsfeest-receptie.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Dronken Non
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Naarmate de avond vordert lijkt het wel of deze non steeds loslippiger wordt… met alle gevolgen van dien!

Een typetje zorgt door middel van humor, bizarre wendingen en interactie met het publiek voor veel sfeer op elke gelegenheid. Uw gasten zullen binnen no-time een glimlach op hun gezicht krijgen door de onverwachte en humoristische wendingen die onze acts aan uw gelegenheid toevoegen. Onze types zijn professionele acteurs met jarenlange ervaring. Hierdoor zijn zij altijd in staat om in te spelen op de sfeer op elke gelegenheid, ongeacht het publiek of het soort feest.

Onze typetjes kunt u op twee verschillende manieren het entertainment laten verzorgen op uw feest, namelijk:

1.         ‘Persoonlijk’, dit houdt in, onze acteur zal contact opnemen met u of de contactpersoon om informatie te verzamelen over de persoon of personen om een act samen te stellen die niet alleen leuk is, maar ook erg persoonlijk. Hij of zij komt zeker in het zonnetje te staan. Deze optie is echter wel voor een korte duur, namelijk maximaal 30 minuten, en zeer geschikt voor verjaardagen en jubileums. Indien u de acteur langer wenst, bekijk dan optie 2.

2.         ‘Allround typetje’, is gebaseerd op improvisatie, zo ontstaan de meest spontane en grappigste scenario’s. Onze allround typetjes zijn voor allerlei verschillende gelegenheden te boeken, of het nu voor een festival is of voor bij de opening van een nieuw kantoor. Zoekt u een typetje voor een langere periode, dan is een allround typetje de beste keuze.

Natuurlijk is het ook mogelijk om beide opties te combineren.

Wilt u ook een komische, bijzondere act huren op uw feest, opening, verjaardag, evenement, bruiloft of jubileum? Via onze websites kunt u de leukste acts boeken!

5 Beoordelingen
4,6 uit 5 sterren
Nelleke, Kerstevent
4 uit 5 sterren
Het dronken nonnetje heeft voor veel lachmomenten gezorgd bij het publiek.
Niry Petroijs
5 uit 5 sterren
Je was zaterdag 35 jarige verjaardagfeest. Je was echt geweldig. We hebben veel gelachen en ik nadien heel veel goede reacties op de act gekregen. Bedankt dat je op zo'n korte termijn nog zo'n leuke act hebt kunnen neerzetten.
Jordy de Knaap
4 uit 5 sterren
Afgelopen woensdag was je bij ons op kantoor, wij vonden het fantastisch. Iedereen heeft er nog lang over door gepraat! Mijn collega kon niet geloven dat we hadden je ingehuurd, ze dacht dat je haar echt kende, echt fantastisch.
H. Dijkslag
5 uit 5 sterren
Tijdens mijn vrouw haar 65 jarige verjaardag, werden er 2 typetjes gespeeld nl. "De Serveerster"en "De Dronken Non". Dit is bij het publiek ingeslagen als een bom, mede door de goede samenwerking betreffende de aangeleverde anekdotes/roddels en de aangeleverde attenties in de vorm van een fles drank, een BH. etc. Al met al een fantastische middag.

Vergelijkbare acts

Handlezeres Salina

Handlezeres Salina

3 Beoordelingen

Handlezeres Salina voorspelt de toekomst van uw gasten door middel van handlezen.

€ 695 - € 1530
Orgelman Rik

Orgelman Rik

In zijn prachtig tenue, met zijn goedlachs karakter én een orgel vol muziek en een vleugje magie, komt hij maar al te graag op uw evenement voor entertainment zorgen.

€ 450 - € 850
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.