Vinchenzo boeken

Vinchenzo Tahapary, afkomstig uit Tiel, werd geboren in een zeer muzikale familie. Op slechts 8-jarige leeftijd treedde Vinchenzo voor het eerst op samen met zijn vader met het nummer father friend van alain clark. Sinds kleins af aan heeft Vinchenzo een passie voor muziek en dans.

Toen Vinchenzo 10 jaar was kreeg hij een rol in de musical 'Flipje' van school en hij krijgt de rol van Michael Jackson toegekend. Na deze rol krijgt Vinchenzo de moed om mee te doen aan de talentshow 'My Name is Michael' en eindigt Vinchenzo bij de laatste tien kandidaten.

In 2012 doet Vinchenzo mee aan The Voice Kids omdat hij bij een theathershow van Ali B het podium op wordt gevraagd en hij zingt het nummer 'Ik huil alleen bij jou'. 4 jaar later, in 2016, doet hij mee aan de blind auditions van het zevende seizoen van The Voice Of Holland. Hier kiest hij Ali B als coach en schopt hij het tot in de finale. Vinchenzo eindigde uiteindelijk op de derde plaats. Tijdens de Live Shows van TVOH bracht Vinchenzo zijn eerste single 'Steady Love' en zijn tweede single 'Daily' uit. 'Daily' belande in de iTunes top 100 op de zevende plaats.

Tijdens zijn jonge carrière als zanger heeft Vinchenzo al twee awards weten binnen koppen. Bij de Hittegolf Awards 2017 won hij de award voor Hottest Muscician bij de Hittegolf Awards 2017 en in 2018 won Vinchenzo Tahapary de award voor Talent van het Jaar tijdens de 100% NL Awards 2017.

Boekingen Vinchenzo

Wilt u Vinchenzo boeken voor uw bedrijfs-, stadsfeest of festival? Deze bekende artiest is via Evenses te boeken voor uw evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Vinchenzo.