< Terug naar overzicht

Vinchenzo boeken

Vinchenzo bereikte in 2016 de finale van The Voice of Holland en bracht meerdere singles uit.
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Fan van Vinchenzo sinds zijn blind audition bij The Voice! Vinchenzo NAILT dat nummer gewoon, en maakt daarbij optimaal gebruik van verschillende zangtechnieken die hij nu al perfect beheerst: timing, articulatie, vibratogebruik, ademtechniek etc. Heel duidelijk dat 't een perfectionist is die zijn zang erg serieus neemt, en niet alleen getalenteerd is maar ook een harde werker! Volhouden Vinchenzo en je wordt een wereldartiest! "
Frenk
5
"Vinchenzo zingt zo mooi en makkelijk. Kippenvel elke keer als ik hem weer hoor en wanneer die net begint. I love it"
Bianca Hemels
4
"Deze jongen heeft een ontzettend bijzondere stem! en heel veel talent! Vinchenzo gaat het zeker en vast nog ver schoppen in de muziek wereld. "
Nienke van Zelst
5

Vinchenzo boeken

Vinchenzo boeken 

 

Vinchenzo Tahapary, afkomstig uit Tiel, werd geboren in een zeer muzikale familie. Op slechts 8-jarige leeftijd treedde Vinchenzo voor het eerst op samen met zijn vader. Sinds kleins af aan heeft Vinchenzo een passie voor muziek en dans. Toen vinchenzo 10 jaar was werd hij geselecteerd voor de rol van Micheal Jackson in een schoolmusical. Na deze rol krijgt Vinchenzo de moed om mee te doen aan de talentshow 'My Name is Micheal' en eindigt Vinchenzo bij de laatste tien kandidaten. 

 

In 2012 doet Vinchenzo mee aan The Voice Kids en 4 jaar later, in 2016, doet hij mee aan de blind auditions van The Voice Of Holland. Hier kiest hij Ali B als coach en schopt hij het tot in de finale. Vinchenzo eindigde uiteindelijk op de derde plaats. Tijdens de Live Shows van TVOH bracht Vinchenzo zijn eerste single 'Steady Love' en zijn tweede single 'Daily' uit. 'Daily' belande in de iTunes top 100 op de zevende plaats. 

 

Tijdens zijn jonge carrière als zanger heeft Vinchenzo al twee awards weten binnen koppen. Bij de Hittegolf Awards 2017 won hij de award voor Hottest Muscician bij de Hittegolf Awards 2017 en in 2018 won Vinchenzo Tahapary de award voor Talent van het Jaar tijdens de 100% NL Awards 2017.

 

Boekingen Vinchenzo

 

Wilt u Vinchenzo boeken voor uw bedrijfs-, stadsfeest of festival? Deze bekende artiest is via Evenses te boeken voor uw evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Vinchenzo. 

 

 

Anderen bekeken ook

ali b boeken feest festival

Ali B boeken

Bekende Urban artiesten

Ali B boeken

Bekende Urban artiestenDe bekende rapper Ali B bekend van hits als 'Rampeneren' en 'Wat zou je doen'!2999,-Lees meer
Zangeres Maan boeken bedrijfsfeest

Zangeres Maan boeken

Bekende zangeressen, Talentenshow artiesten

Zangeres Maan boeken

Bekende zangeressen, Talentenshow artiestenDeze prachtige zangeres won in 2015 The Voice of Holland.2999,-Lees meer
Samantha Steenwijk persfoto

Samantha Steenwijk boeken

Bekende zangeressen, Talentenshow artiesten

Samantha Steenwijk boeken

Bekende zangeressen, Talentenshow artiestenThe Voice artiest Samantha Steenwijk boeken en haar prachtstem betoverd u helemaal2999,-Lees meer
Jim van der Zee boeken

Jim van der Zee boeken

Talentenshow artiesten

Jim van der Zee boeken

Talentenshow artiestenJim van der Zee veroverde heel Nederland met zijn nummer Vincent tijdens The Voice 20182999,-Lees meer