Wibi Soerjadi boeken

Wibi Soerjadi is één van de bekendste Nederlandse pianisten. Hij is hier te boeken!

€ 3495 - € 5590
wibi soerjadi boeken feest
QFcLtAczc
PzKFWMdacU
KxY IdqArg
BvJKNmX
show
artiesten boeken
Nederlandse artiesten
wibi soerjadi boeken feest
Controleer nu de beschikbaarheid van Wibi Soerjadi
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Categorie: Pianist

Wibi Soerjadi

Wibi Soerjadi boeken Wibi Soerjadi boeken.jpg

Wibi Soerjadi, geboren in Leiden in 1970, is een van de vijf zonen van de wiskundige dr. ir. Raphaël Soerjadi en sociologe Floor Wasirin. Op zijn elfde begon Wibi Soerjadi met het bespelen van de piano en op vijftienjarige leeftijd won Wibi Soerjadi de eerste prijs op het Prinses Christina Concours, een jaarlijks concours waar klassieke muziek, jazz en compositie word gepromoot voor jongeren. Dit was maar het begin voor een succesvolle carriere voor Soerjadi.

Wibi Soerjadi studeerde samen met pianopedagoog Bob Brouwer en professor Jan Wijn. Op zijn twintigste behaalde Wibi Soerjadi zijn master als performer bij het Amsterdam Conservatorium, wat hem de jongste afgestudeerde piano student maakt. Met zijn hoge cijfers, maakte hij zijn studie af ver voor op schema met veel bewondering.

Wibi Soerjadi prestaties

Wibi heeft een groot aantal aan prijzen gekregen in zijn carriere. Een paar van deze zijn; de 1e prijs bij de Prinses Christina Concours, de 1e prijs bij de Nationale Eurovisie, de 3e prijs bij de Internationale Franz List Piano wedstrijd in Utrecht en de Elizabeth Evert Prijs voor getalenteerde muzikanten.

Ook heeft Soerjadi een waslijst aan concerten gegeven bij prestigieuze locaties zoals het Concertgebouw in Amsterdam, de hoofdhal bij de Carnegiehal in New York waar hij ook een platina status heeft gekregen met zijn CD. Wibi Soerjadi heeft met vele leidende orkesten gespeeld zoals de Den Haagse en Rotterdamse Philharmonic orkesten en zelfs met het wereldberoemde Moskou Tchaikovsky Symphony Orkest. Alle CD’s van Wibi Soerjadi zijn met goud en platina toegekend, een exceptionele prestatie in de wereld van klassieke muziek.

In 2005 gaf Wibi Soerjadi op uitnodiging, een concert bij Disneyland Parijs voor het vieren van het 50-jarige bestaan van het eerste Disneyland pretpark in Californië. In 2006 vierde Soerjadi zijn 25-jarig bestaan als concert pianist en werd hij uitgenodigd om de werken van de historische Liszt Flugel. En in 2007 gaf hij onder opdracht van Koningin Beatrix een optreden ter ere van de president van Slovakia en gaf hij de dag erna samen met de Koningin een masterclass voor het Conservatorium van Košice.

Kortom, Wibi Soerjadi is een wereldberoemde en erkende pianist en zeker de keuze voor uw gelegenheid.

Wibi Soerjadi boeken

Als u een grote gelegenheid heeft en een echte, prachtige act wilt hebben dan is Wibi Soerjadi boeken perfect. Of u nou een klassiek feest geeft en u wilt Wibi Soerjadi boeken als act, een bedrijfsfeest hebt en u wilt Wibi Soerjadi boeken voor achtergrondmuziek of optreden, een diner organiseert waar u uw gasten weg wilt blazen met fantastische muziek of een bruiloft hebt, Wibi Soerjadi boeken is altijd een goede keuze.

U kunt Wibi Soerjadi boeken bij Evenses. Vraag een offerte aan en laat onze event-specialisten u verder helpen als het gaat om Wibi Soerjadi boeken.
De Wibi Soerjadi boekingen hebben altijd groot succes en u kunt voor elke gelegenheid Wibi Soerjadi boeken.

Bij Evenses kunt u:

Vergelijkbare acts

Pianist Thom

Pianist Thom

3 Beoordelingen

Prachtige piano muziek gespeeld door een top pianist in de muziekstijlen van uw voorkeur.

€ 695 - € 1530
Jan Vayne boeken

Jan Vayne boeken

2 Beoordelingen

De wereldwijd bekende creatief pianist Jan Vayne!

€ 2145 - € 3430
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.