Dit muzikale duo, bestaande uit een zangeres en gitarist, is een prachtige verschijning. De zangeres is opgegroeid met een beroepsmuzikant als vader, hierdoor is ze opgevoed met voornamelijk jazz, soul en indo-rock muziek. Dankzij haar jeugd is zij inmiddels opgegroeid tot een ware muzikante. Overigens heeft de zangeres ook talent voor acteren, ondernemen én werkt zij als model. Een echte entertainer kunnen wij wel zeggen!

De gitarist heeft een opleiding genuttigd aan de Rock Academie en inmiddels een eigen muziekschool. Hij heeft veel passie voor muziek en speelde de afgelopen jaren in meerdere bands en duo's. Het optreden zit bij hem in bloed. Samen vormen de zangeres en gitarist het duo The Double J's met een breed repertoire van rockmuziek tot jazz. Niets is te gek voor deze artiesten. De muzikanten van dit duo zijn te benoemen als muzikale tegenpolen, gecombineerd als een perfecte match. Ze spelen nummers van Amy Whinehouse tot Beyone en van Guus Meeuwis tot Louis Armstrong.

Wilt u The Double J's boeken voor uw bruiloft, feest of diner? Deze act is via Evenses in te huren. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen per week klaar om u te helpen met de juiste invulling van entertainment voor uw gelegenheid.

Benieuwd naar meer foto's en video's van onze meest recente optredens? Bekijk dan onze facebook pagina.