Broederliefde boeken

Wilt u Broederliefde boeken voor uw feest of festival? Via Evenses kunt u Broederliefde boeken. Het concept van Broederliefde is ontstaan toen één van de leden van de groep Emms besloot te rappen, kort daarna sloten 3 andere voetbalvrienden zich daarbij aan, dit waren Mella, Sjaf en Jerr. Ze wonen allemaal in dezelfde wijk, vandaar dat gelijk een Rotterdamse wijk achter deze groep stond. Zo is Broederliefde ontstaan (Emms, Sjaf, Mella, Edson en Jerr) Het succes van Broederliefde ontstond dan ook in Rotterdam, waarna het zich verder uitbreidde over heel Nederland. De woorden die centraal staan bij de Rotterdamse rapgroep zijn eenheid, gezelligheid en voetballen. Broederliefde maakt muziek vanuit hun hart. Broederliefde boeken

Biografie Broederliefde

In 2015 werd Broederliefde genomineerd voor de Edision Award en het jaar erna wonnen ze diverse FunX Awards. Tevens hebben diverse singles van Broederliefde nu de platina status gekregen. Broederliefde was ook te zien in diverse televisieprogramma's zoals RTL Late Night en DINO. De groep was zelfs te vinden op verschillende festivals zoals Lowlands en Pinkpop. Eind 2015 bracht de groep het album 'Hard work pays off' uit. Nummers van deze plaat kregen een notering in de Nederlandse top 40 en Single top 40. Eind april 2016 verscheen een nieuw album 'Hard work pays off 2'. Na de lancering van dit album werden de nummers bijna 700.000 keer beluisterd op Spotify. Uiteindelijk werd het het eerste Nederlandse album dat 13 weken op 1 stond. In november werd het album genomineerd voor een 3voor12 Award en was de groep in de race voor een MTV Award voor beste Nederlandse act.

Broederliefde boeken prijs.jpg

Samenwerkingen Broederliefde

Broederliefde bereikt telkens een grotere groep, dit blijkt tevens uit de samenwerkingen die de groep aangaat. Een samenwerking was bijvoorbeeld met Jan Smit, het nummer 'Kom dichterbij me' werd dan ook een groot succes. Maar ook samenwerkingen met andere Nederlandse rappers zoals Ronnie Flex en SFB slaan aan bij het publiek. Broederliefde boeken

Boekingen Broederliefde

Wilt u Broederliefde boeken voor uw evenement, festival of feest? Broederliefde boeken via Evenses voor uw personeelsfeest en studentenfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Broederliefde.

Bij Evenses kunt u:

Gegarandeerd een mooie invulling van uw feest door ons uitgebreide landelijke netwerk!

Broederliefde boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Broederliefde boekingen bekend als een groots feest spektakel.